Legyen tökéletes kerti bútorod!

  • írta:
  • 2015.06.11

Ha nem egészen igazodsz el az új trendek, szempontok között, de mindenképpen kerti bútort szeretnél vásárolni, adunk néhány támpontot, ami mentén el tudsz indulni. 


Ha nem egészen igazodsz el az új trendek, szempontok között, de mindenképpen kerti bútort szeretnél vásárolni, adunk néhány támpontot, ami mentén el tudsz indulni. 

Mire szánod? – Mindenekelőtt, határozd el, milyen funkciót szánsz a kerti bútorodnak. Csak te szeretnéd használni, vagy gyakran jönnek vendégek, akiket le kell majd ültetned a teraszodon? Vannak-e gyerekek vagy idősek, akik gyakran használják majd ezeket az ülőalkalmatosságokat? Hiszen minden igénynek más szempontok fognak megfelelni, éppen ezért fontos, hogy tisztában legyél a prioritásokkal.

Állandó helye lesz? – Ha pontosan tudod, hová szánod a kertedben, akkor olyan bútort is választhatsz, ami viszonylag nehezebb, hiszen ebben az esetben nem lesz szempont a súlya. Ellenben, ha sokat pakolnád, akkor vedd figyelembe azt is, hogy ketten elbírjátok.

Fontos a dizájn? – Arról is hozz döntést, hogy mi a fontosabb: tükrözze a házad, nappalid hangulatát, és olyan érzést keltsen, mintha otthonod szerves része, annak folytatása lenne, vagy nem számítanak a stílusok, mert te az eklektikát szereted, és imádod, hogy mindegyiknek saját személyisége van.

Gyerekparadicsom – Az sem lesz mellékes, hogy mennyire vannak a bútorok kitéve a gyerekhadnak, hiszen a folyamatos mászkálás, ugrálás, hancúrozás egy strapabíróbb darabot kíván meg. Tartsd szem előtt, hogy könnyen takarítható legyen, hiszen gyerekes háznál gyakoriak a háztartási balesetek.

Védelem a külső hatások ellen – Ezzel viszont kevés dolgod lesz. Az Ethos, Jati&Kebon és a SpaLounge kínálatában olyan bútorokat találsz, amelyek egytől egyig ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Jól tűrik a forróságot, nem fakulnak ki, nem repedeznek meg. Egyesek átengedik a vizet és pillanatok alatt megszáradnak, míg más modelleken a jachtokon használt strapabíró anyagokat fedezheted fel. 

Címkék: