Rendezze be tökéletes kültéri nappaliját

Megkezdődtek a kellemes, nyárias napok, amikor szívesen töltjük a kertben, teraszon szabadidőnket. Otthonunk szerves része a nyári hónapokban a kert és a terasz, ezért nem mindegy, hogyan rendezzük be.


Megkezdődtek a kellemes, nyárias napok, amikor szívesen töltjük a kertben, teraszon szabadidőnket. Otthonunk szerves része a nyári hónapokban a kert és a terasz, ezért nem mindegy, hogyan rendezzük be.

Érdemes hosszú távon és minőségi kerti berendezésben gondolkozni. Sokunknak rossz tapasztalatai vannak, - még az olykor igen magas árfekvésű- műanyag kerti bútorokkal. A nap kiszívja a színét, a fehér bútor megsárgul, esetleg el is törik.

Ha olyan bútort szeretnénk, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak, melynek párnáit nem fakítja ki a nap, érdemes egyszer kicsit többet áldozunk a kert berendezésre, mert az egyszeri nagyobb befektetés ez esetben meg fog térülni.

A kiváló minőségű Jati & Kebon kerti bútorok letisztult vonalvezetésűek, és kiválóan illenek a modern teraszokra, a minimál stílusú enteriőrrel rendelkező házakhoz, lakásokhoz.  A bútorok Sunbrella® szövetei olyan eljárással készülnek,mely során színes festékpigmentekkel itatják  át a pamut szálakat, majd egy folyékony akril bevonattal vonják be a szöveteket. Ez az eljárás a szálak belsejébe zárja a színt, amivel rendkívül tartós eredményt érnek el, így az anyag színe nem fakul, UV álló és vízálló lesz. A Sunbrella szöveteket hihetetlenül könnyű tisztítani, karbantartani, a legtöbb szennyeződés szappannal és vízzel eltávolítható.

A klasszikus stílusú kerti bútorok kedvelői az Ethos első osztályú termékei között találhatják meg a terasz tökéletes berendezését, mert az Ethos bútorok ötvözik a kísérletező kedvet a kor támasztotta minőségi követelményekkel. A bútorok széles választékát kínáló Ethos termékei között egyaránt találunk hatalmas, többszemélyes kanapékat,étkező szetteket, kávézó garnitúrákat és virágtartókat is. A minden igényt és fantáziát kielégítő bútorcsalád tartós és időtálló a minőségi anyaghasználatnak és a precíz kivitelezésnek köszönhetően.

Látogasson el május 22-28. között Ürömre a Kerti bútor és grillvásárra, és rendezze be kültéri nappaliját. A rendezvényen a kerti bútorokon kívül masszázsmedencék, kerti grillek és árnyékolók várják Önt!  

Címkék: