Készülj kerti partival a hosszú hétvégére

A hosszú hétvégék mindig remek lehetőséget adnak a pihenésre és az elvonulásra. A három vagy négy nap már elég arra, hogy ne csak a kötelező köröket fussuk le ilyenkor, hanem minőségi pihenésre is legyen idő. Hozd ki hát te is a kertedből a legtöbbet és ünnepeld kerti partival augusztus 20-át!


A hosszú hétvégéken sokan elutaznak, hogy kicsit kiszakadjanak a szürke hétköznapokból, de ha te eleve úgy rendezed be a kertedet, teraszodat, mintha egy wellness szálloda lenne, otthon is nyaralhatsz.

Az otthon kényelménél és melegénél sokszor nem is kell több, pláne, ha a kültered hű mása elképzeléseidnek. Alakítsd saját kedvedre a rendelkezésedre álló teret és minden nap, minden hétvége üdítő pihenésnek érződik majd benne.

Szeretsz grillezni? Akkor alakíts ki egy kis sarkot a profi grillednek, és szerezd be a legszuperebb kiegészítőket, mint ez a zsinór nélküli maghőmérő! Így egyszerre hódolhatsz a hobbidnak és szerezhetsz örömet az éhes vendégeidnek.

Inkább a teljes pihenés és stresszmentes kikapcsolódás híve vagy? Akkor egy puha daybed vagy egy lazító hidromasszázst kínáló jakuzzi kerülhet a kert középpontjába. A dizájnelemnek is beillő kerti bútorok kicsalogatják még a képernyőkhöz tapadt tiniket is, hogy együtt tölthesse a család a hétvégét!

Mindeközben ne feledkezz meg az árnyékolásról sem, hiszen a tűző napon nagyon hamar leég a bőr, elpillednek az emberek és kiszáradnak a torkok. Ha szeretnél hosszabb időt a szabad levegőn eltölteni, mindenképpen alakíts ki legalább egy olyan szegletet a kertedben, ahova elvonulhatsz a hűvösre.

Ezt az árnyékolót teheted a grill, a kerti bútor vagy a jakuzzi felé is, de még jobb, ha olyat választasz, ami nemcsak küllemében megnyerő, hanem könnyen mozgatható is.

A kisebb zónákra osztott térben mindenki megtalálja majd a számítását a családban és az együtt töltött idő minőségi pihenéssé változik!

Szerezz be minden minőségi kiegészítőt a wellness kertedhez a Spatrend kínálatából vagy gyere el az Expóra, ahol személyesen is megtekintheted az első osztályú kültéri kellékeket!