Nyárindító grillfesztivál izgalmas programokkal és finom ételekkel

A grillezés neked is kellemes időtöltést, jó hangulatú összejövetelt és finom ételeket jelent? Akkor gyere és ünnepeld a grillezést hasonlóan gondolkodó sorstársaiddal és profi séfekkel a Gasztro Grillfesztiválon, június 22-én!


Reggel 10 órakor nyitja majd kapuját Ürömön a Gasztro Grillfesztivál izgalmas programkínálatával, grillkülönlegességekkel és a profi séfek által, helyben készített, ételkölteményekkel.

Ha nem fél egy kis füsttől és zsongástól, akkor neked is ott a helyed a grillszeretők táborában. Ismerkedj a legújabb grilles fejlesztésekkel, less el technikai trükköket a profiktól és nézd meg működés közben a grillvilág apraját-nagyját!

Ott lesznek a kanadai szekrény gázgrillek, a kerámia kamadók Amerikából és Hollandiából, az olaszok kedvenc mobil kemencéje is bekukkant egy kis pizzasütésre és az okos grillek sem maradnak ki. Lesznek még smokerek valamint a fával tüzelt vaslapos OFYR is megmutatja, hogy az egyszerűségben is ott rejlik a művészet!

A fesztiválon hazai és külföldi grilles, BBQ szakértők kalauzolásával merülhetsz még mélyebbre a kültéri sütés színes világába.

A szószok, pácok és fűszerek kavalkádjával ízesített oldalasok, szegyek, tengeri finomságok helyben készülnek és a kóstoló kuponnal te is válogathatsz belőlük.

Ne maradj le a grilles ünnepről, és biztosítsd már most helyedet ezen a jó hangulatú nyári összejövetelen.