Kisméretű kerámia grill a nagyok tudásával

A kerámia grilleknek hosszú évszázadokra visszanyúló történelmük van, köszönhetően kiváló hőtartásuknak. Az utóbbi időben itthon is egyre több helyen találkozhatunk velük, de a többségük nagy és nehéz, ami semmiképpen nem nevezhető mobilnak. Ezen változtatott a Kamado Joe, amikor előállt a Junior grilljével!


A kerámia vagyis kamado grillek legismertebb példányát, a Kamado Joe-t biztosan ismered, ha érdekel a grillezés. A tojásdad alakú grillek ikonikus formája a kamado típusú grillek közös vonása, és sokkal inkább a funkció, mint a dizájn miatt van. A Kamado Joe grillek is ezt a klasszikus formát követik, ami a belső hőáramlás egységes fenntartásához a legideálisabb alak. Az alulról fűtött, faszenes grillből felszálló hő a tetőről visszafordul és ennek köszönhetően nemcsak alulról, hanem felülről is sül az étel. Ezzel egyenletesen sül az étel, ráadásul a vastag, hőtartó falak miatt minimális a hőveszteség, tehát kis faszénnel is sokáig grillezhetsz. Ez az egyik oka, hogy a Kamado Joe grilleket kifejezetten szeretik a BBQ szerelmesei. 

A termetes és nehéz grillek kistestvére a Kamado Joe Junior, ami ugyanezzel a kiváló kvalitásokkal rendelkezik, csak egy könnyebb, hordozható kivitelben!

Junior gyönyörű piros színben, tartó szerkezettel, beépített hőmérővel, öntöttvas kéménnyel, rácskiemelővel, piszkavassal és egy reflektor kővel érkezik. Egyszóval mindent megtalálsz a csomagban, amit kezdő vagy profi grillezőként kívánhatsz. A grill kialakítása egy mestermunka, ami élvezhető grillezésre optimalizált, tehát annak ellenére, hogy faszenes a grill, könnyű és öröm lesz vele a sütés. 

Kis mérete és szerényebb súlya hordozhatóvá teszi, hogy egy hosszabb nyaralásra vagy horgászásra is maggal vihesd a tökéletes grillezés élményét. Nem kell kompromisszumot kötnöd a minőségben, ha a legjobbra vágysz, erre a kis méretű kerámia grillre biztosan számíthatsz. Sőt, még a rácsmérete miatt sem kell aggódnod. A 34,2 cm-es rácsán probléma nélkül elfér egy egész csirke, a körettel együtt!

A Kamado Joe Junior grillben minden egyben van: magas minőség, könnyű kezelhetőség, autentikus íz és grillélmény, valamint a hordozhatóság! Az egyik legjobb kezdő grill, amit a kerámia grillek között találhatsz, mindegy, hogy bbq ételeket, steakeket vagy nagyobb húsokat, esetleg zöldségeket vagy pizzákat készítenél. Erre az "apróságra" mindig és mindenhol számíthatsz.

Ha vásárlás előtt szívesen megnéznéd élőben is a grillt, gyere el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe, és ismerkedj meg a Kamado Joe Juniorral személyesen is!