Magyar grill fanatikusok ide gyertek! Hétvégén rád is vár egy szuper grillsütő!

Május 5-én kezdődik az ország három helyszínén a SpaTrend Expo a magyar kerttulajdonosok, otthoni wellness rajongók és grill-őrültek talán legnagyobb kiállítása és vására! Ide érdemes ellátogatni, ha idén nyáron nagy dobásra készülsz és szeretnéd elkápráztatni vendégeidet a kerti partikon: ehhez a SpaTrend Expón biztosan megtalálod a legszuperebb grilleket és grill eszközöket, hatalmas kínálatból grillszakértők segítségével válogathatsz!


A nyári hónapokban már hazánkban is a grillezés az egyik legnépszerűbb szabadtéri közösségi élmény: áthívhatjuk a rokonokat, barátokat, és olyan fogásokat tehetünk az asztalra, amiket mindenki szeret: hamburgert, sült húsokat, zöldségeket és édességet- például amerikai palacsintát-, miközben a sütő mellett beszélgetni is lehet, így a séf sem marad ki a buliból.

Nem is az a kérdés, hogy akarsz-e sütni a nyáron (ha van kerted, vagy legalább egy zsebkendőnyi teraszod), hanem, hogy milyen grillen sütnél szívesen?

A SpaTrend Expo előtt a SpaTrend Expo Live élő adásában Szalay Ádám és a SpaTrend tulajdonosa, Vezse Roland bemutatják a SpaTrend Expo szinte-teljes grill választékát. Olyan világmárkákat láthatsz a videóban, mint a kanadai Broil King, a tűzpiros kerámiagrill a Kamado Joe, vagy az otthoni pizza készítés ásza az Alfa Forni, ami sokkal több, mint egy pizza kemence.

Nézd meg a videót, hogy amikor a kiállításra érkezel, már ismerős prémium grillek közül találj rá a Te sütődre!

Akár a faszenes, klasszikus kamadó grillezést választod, mert rajongsz füstös ízekért, akár a kényelmes, könnyen használható Broil King gázgrillekre voksolsz, vagy az egyedülálló íz élményt és modern technológiát ötvöző pellet grillt állítanád a teraszra, a SpaTrend Expón biztosan a legjobb minőségű sütőkből és világmárkákból válogathatsz, és minden grillhez eredeti, gyári grillkiegészítők sokaságából szerelheted fel a kültéri konyhádat!

Írd be most a naptáradba: SpaTrend Expo-május 5-től 10 napon át, az ország három pontján! 

Még több videót néznél? A grillek mellett érdekelnek a kerti bútorok és a masszázsmedencék is? Iratkozz fel a SpaTrend YouTube csatornájára, és ismerkedj meg Amerika kedvenc masszázsmedencéit és az európai teraszbútor trendeket!