Megérkezett az okos kamado grill

A faszenes grillek legújabb generációja elhozza a grillezés jövőjét! A hagyományos alapanyagok és a modern technológia keveredésével megszületett az okos kamado grill, amelyet könnyű használni, mégis autentikus íz- és grillélményt kínál! A Konnected Joe már itthon is elérhető a grillplaza.hu-n!


A világhírű Kamado Joe grillek legújabb, innovatív technológiával kiegészült faszenes grillje hozzánk is megérkezett. A Konnected Joe névre keresztelt tojás grill kiváló alapanyagokból, ötletes designnal és meglepő újításokkal veszi le a lábáról azt, aki kipróbálja.

A grillt nagyon kényelmes használni, ami részben a magasított (és kerekekkel felszerelt) állványának köszönhet, ugyanakkor olyan extrák is segítik a sütést, mint a lehajtható oldalpolcok, a gázrugós tetőnyitó szerkezet vagy a gombnyomásra bekapcsolódó grill. A faszenes grilleknél ritkán találkozhatunk ezzel a gázgrillekre jellemző gyors megoldással. A Konnected Joe-t viszont felszerelték egy automatikus tűzindító (AFS) gombbal, ami megnyomva már készülhetsz a faszén izzására. Nem kell többet gyújtófolyadékokkal, begyújtó kürtőkkel húzni az időt, még szeles időben is gyorsan és hatékonyan elintézheted a grill begyújtását!

A digitális technológiával felszerelt grillnek azonban nem ez az egyetlen kedvelt újítása. Legalább ilyen népszerű a grill elején található Kontrol Board, ami lehetővé teszi a pontos hőfokbeállítást. A kiválasztott hőfokot a beépített Kontrol Fan-ra bízhatod, ami elvégzi helyetted a tűzerő és légáramlás precíz beállítását.

A Kontrol Board vezénylését a grillen is elvégezheted, de a Kamado Joe App-ról is megteheted. Nem kell mindig a grill közvetlen közelében tartózkodnod, hogy tudd mi zajlik a grill belsejében és igény szerint alakíthasd a benti viszonyokat.

A okos Kamado Joe új képességei mellett nem veszítette el mindazt a sármot, amiért korábban annyira szerették. Továbbra is ugyanolyan elegáns, masszív és sokoldalú, mint elődei. Tökéletes családi grill, amin készíthetsz hirtelen sült ételeket és BBQ költeményeket is. Nyáron és télen is hatékonyan végzi a dolgát, jól bírja a változékony időjárást és autentikus, füstös ízvilágát esőben, szélben is élvezheted.

Ha szeretnél egy megbízható társat, amelyben ott rejlik a faszenes grillek minden előnye, de mégis könnyű kezelni, akkor a Konnected Joe-ra érdemes vetned egy pillantást. A Grillpláza kínálatában ott találod ezt a különlegességet!