Szerezd meg akciós áron a kanadaiak kedvenc szekrény grilljét

Lassan magunk mögött hagyjuk a telet és vele a bezártságot és a beltéri kikapcsolódást. Itt az ideje, hogy kilépjünk az ajtón és az ébredő természet csodaszép díszletében, a jó időtől kísérve felfűtsük a grillt! A tél utáni első napos idők lélekgyógyító hangulatát kösd össze a grillezés feltöltő tevékenységével és rögtön elfelejtheted az év eleji rossz kedvet!


A tavaszi grillszezon beindításában segít a Grillpláza akcióival! Első grilljüket vásárlókat a kiváló minőségű és könnyen kezelhető Broil King gázgrillek várják. A kanadai cég szekrény grilljei praktikus megoldásokkal, az ízek maximalizálását elérő technológiával és első osztályú, rozsdamentes alapanyagokkal vannak felszerelve. A kisebb grillektől egészen a hatalmas, parti grillekig találsz kínálatot, amelyeket kertedhez és grillezési szokásaidhoz alakítva választhatsz.

A Broil King grillek a gázpalack és a grilleszközök számára is helyet adó, ajtós tárolószekrénnyel érkezik, amelyek tetején kapott helyett a gázrózsák és az ízfokozó terelő rács és végül a sütőrács. Továbbá minden grillen találsz a hátsó részen rögzített és könnyen nyitható tető, valamint lehajtható oldalpolcokat. A grillre a a sütéshez szükséges eszközök tárolásában, az ételek előkészítésénél és a sütésben is maximálisan számíthatsz.

Nagy (de igény szerint rögzíthető) kerekeinek hála még a testesebb és súlyosabb grillek is egyszerűen mozgathatóak, karbantartásuk nem igényel speciális eszközöket vagy feladatokat és a rozsdamentes alkatrészeknek köszönhetően jól bírják a változékony időjárást is.

Első grillnek például tökéletes a Royal 340, ami a Royal széria kisebb, de rendkívül népszerű grillje. A három égős, plusz az oldalsó polcba egy oldalégővel is felszerelt grill 61 cm-es szélességével még egy városi erkélyen is megállja helyét. Mivel kezelése nem bonyolult és olyan apró, praktikus megoldásokkal segíti a grillezőket, mint az eszköztartó fogantyúk, az elektromos gyújtórendszer, a beépített hőmérő vagy a külön melegen tartó rács, ezért kezdő vagy újrakezdő sütögetőknek is ideális választás!

Családok, kisebb baráti társaságok számára már a picivel nagyobb Crown 490 lehet a tuti befutó. A négy alapégővel, egy oldalégővel és már egy hátsó gázégővel is rendelkező grill változatosabb lehetőségeket kínál a sütés terén. A nagyobb sütőfelület mellett légkeverése is legendás, ami miatt egész szárnyasok és nagyméretű húsok sütésére is alkalmas. A nagy mérete révén a tároló része is méretesebb, így szinte egy önálló nyári konyhaként működik.

Az igazi nagyágyú a Broil King között viszont kétségtelenül az Imperial S 690. Ez a grill látványra is tekintélyt parancsoló, képességei pedig egy étteremben is megállnák a helyüket. A grill méreteit jól példázza, hogy két, külön tetővel és külön használható sütőtérrel rendelkezik, természetes az oldalégőn felül. A grillszekrény két külön rekeszt és fiókokat is kapott, de a tároló felületek száma ezzel még nem ért véget. A lehajtható oldalsó polcok is külön fiókkal és üvegtartóval rendelkeznek, hogy a kisebb kiegészítők, fűszerek, szószok és receptek is mindig kéznél legyenek.

Beépített világítása nagy segítség az éjszakába nyúló kerti partiknál, rotisserie nyársa pedig az egyben készített csirkék, malacok sütését is lehetővé teszik. Uralkodói darab, ami egy egész hadsereget képes jól lakatni. Ha szeretnél nagy kerti összejöveteleket tartani, akkor az Imperialra biztosan számíthatsz!

Tudj meg többet az akciós Broil King grillekről és szemezgess a grillkiegészítők közül is!