Melyik a leginkább környezetbarát grill?

Ahogy egyre inkább érezzük a körülöttünk lévő világ törékenységét, úgy terjed a tudatos életszemlélet, ami lassan az élet minden területére kihat. Ha igyekszünk a fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében grillezni, akkor csak egy választás jöhet szóba. Melyik ez?


A gáz és faszén grillek előnyeiről szóló hosszú és eddig eldöntetlen vita egy újabb szelete, hogy ezek a grillek mennyire környezettudatosak. Persze nem állítom, hogy valaki csak emiatt venné egyiket vagy másikat, hiszen az íz, a költséghatékonyság és kezelhetőség talán még most is fontosabb szempontok, de nem árt tudni, hogy melyik változatra szavazna a bolygónk.

A tűz természetessége ellenére, ebben a kategóriában egyértelműen a gáz grillek nyernek. A gáz égése tökéletesebb, mint a faszenes grilleké, így kevesebb szénmonoxiddal szennyezi a környezetet. Ha ön is csökkentené karbon lábnyomát, akkor a gázgrill a pontos hőkontroll, hatékony működés és könnyű kezelhetőség mellett, ebben is jó választás lesz.

Ha szeretné grilltudását magas minőségű, professzionális grilleken kamatoztatni, próbálja ki a Broil King első osztályú készülékeit és kiegészítőit, amelyekkel öröm a sütés.