Minőségi és izgalmas berendezési ötletek kis teraszokhoz

A kis teraszokon gyakran kompromisszumra kényszerít a rendelkezésre álló hely mérete. Nem kell engedned a minőségből a következő termékekkel, amelyek rendkívül jól használják ki a teret, emellett pedig elegánsak, praktikusak és bírják a strapát!


OFYR Tabl'O

Szereted a grillezést, de nincs hely egy álló grillnek a teraszon? Nem kell lemondanod az autentikus ízekről egy kicsi, elektromos grillel, hiszen itt az OFYR fatüzelésű grill asztali változata. Ez a kókusz brikettel működő grill aromás füstjével ízesíti az ételt, de nem teríti be vele a környezetét. Egyszerű, elegáns és garantáltan feldobja a teraszon elköltött vacsorákat. Mivel asztalra tervezett, ezért külön helyet nem is foglal el a teraszból!

FreeFlow Tristar

Hogy a kisebb terasz egyenlő a luxusról való lemondással, arra a FreeFlow Tristar jakuzzija a legjobb példa. Helytakarékos háromszögletű kialakításával a terasz sarkában is elfér, mindössze 180 cm a hossza és szélte, de így is 3 fő számára ideális. A meleg vizes fürdő mellett 17 befúvó nyújt kényeztető masszázst az egész testnek télen-nyáron. Gazdaságos, könnyen tisztítható és olyan jól állja az időjárás viszontagságait, hogy még a legzordabb télben sem kell lemondanod a hidromasszázsról!

Étkező asztal

A kerti bútor gyártók szerencsére egyre gyakrabban gondolnak a kis terasszal, aprócska kertekkel rendelkezőkre is. Ezek a praktikus garnitúrák sem nélkülözik a nagyobb kerti bútorok kényelmét, de kisebb helyigényük miatt tökéletesen elférnek szinte mindenhol. Ilyen a 4 személyes Livorno/Malaga garnitúra vagy az ugyancsak négy fő részére tervezett Juma garnitúra.