Elegancia a házon kívül: teraszok, kertek tökéletes, praktikus és stílusos bútorai

A modern kerti bútorok olyan eleganciát, kényelmet és sokféleséget képviselnek, ami egészen új dimenzióba helyezi a külterek használatát. Már többé nem csak egy gyors kávéra lehet kiülni vagy kifeküdni napozni, akár egész nyárra berendezkedhetsz és a home office-t is a friss levegőre költöztetheted!


A Spalounge Ivory szettje a nappalik kényelmét hozza a kertbe, amin az egész család kényelmesen elfér. Tartalmas beszélgetések, vad kártyapartik vagy délutáni heverészés. Bármi is szerepel a napirenden, ez az elegáns szett (kávézóasztal, kétszemélyes szófa) ideális környezetet teremt a teljes ellazuláshoz. Modern megjelenése letisztultságot képvisel, amire jól esik ránézni. Kialakítása pedig tökéletesen illeszkedik a kültéri viszonyokhoz. Sunbrella szövete ellenáll az UV sugarak roncsolásának, nem fakul, nem fárad el, viszont remekül taszítja a vizet. Ideális félig vagy akár teljesen nyitott teraszokra is!

Reno

A Reno sarokgarnitúra szett  a nagyobb teraszokra vagy kertekbe ideális társ. A hat darabból álló szett kényelmes ülőgarnitúrát és egy asztalt tartalmaz, amelyeket három eltérő színben is hazavihetsz. Puha párnák szavatolják a komfortot, az időtálló alumínium váz és a lábak különleges kialakítása pedig a stabilitást és a tartósságot. A puha talajra vagy medence mellé is bátran letehető szett ugyancsak Sunbrella szövetet kapott, hogy ellenálljon az UV sugaraknak és a víznek.

A Spalounge Cosy szettje egy igazán különleges és izgalmas összeállítás, ami leginkább egy dekoratív és exkluzív irodát juttat eszünkbe. Ezzel berendezni a home office-t felér egy állandó nyaralással. A két fotelt, egy kétszemélyes szófát és egy kávézó asztalt a mutatós külső, a légies lábak, az elegáns szín és a puha párnázat teszi tökéletessé. A bútorok magas minőségét látva nehéz elképzelni, hogy ezek is kültérre készültek, pedig ugyanúgy az időjárásálló Sunbrella szövet feszül a rozsdamentes vázon.

Ennek a kiváló minőségű szövetek a pamut szálait a gyártás során színes festékpigmentekkel itatják át, amit aztán folyékony akril réteggel vonnak be. Ezzel a szálak belsejébe zárják a színt, hogy az anyag ne fakuljon még az erős napfény hatására se. Az eljárásnak köszönhetően a Sunbrella szövet vízálló is, ami megkönnyíti a tisztán tartást is. A legtöbb szennyeződés egyszerű szappanos vízzel eltávolítható.

Ha szeretnéd, hogy a kültered az otthon teljes értékű lakóterévé váljon, válassz olyan első osztályú bútorokat, amiket a lakásba is bátran beengednél!