Profi gázgrill, amit az unokáid is használni fognak

Egy jó minőségű és nagy sütőfelülettel rendelkező gázgrillből könnyen lesz a kerti partik sztárja! Gyors felfűtéssel, egyszerű kezelőfelülettel és praktikus kialakításával azonnal, belopja magát még a kezdő grillszakácsok szívébe is. A kanadai Broil King különösen jól ért ahhoz, hogy olyan erőgépeket tervezzen, amelyekkel öröm a grillezés!


A Broil King gázgrillek széles kínálatát kiváló alapanyagválasztás, okos terezés és a felhasználó barát kialakítás jellemzi, így már az első pillanattól egy kézre álló és jól használható sütőd lesz. A kanadai cég a kis, hordozható kiviteltől, az egészen nagy, éttermekben is helytálló grillekig bezáróan rengeteg típust kínál. A Broil King grillek legnagyobbjai a Regal sorozatba tartoznak és ezek nem csak nevükben fejedelmiek, de teljesítményük, méretük és rejtett erősségeik is lenyűgözőek!

A sorozatba tartozó gázgrillek között találsz beépíthető, szekrény- és ipari grilleket is, amelyek gyorsan, hatékonyan teszik a dolgukat, miközben intenzív ízeket hoznak ki a sülő ételekből. Erről a Broil King egyik különlegessége, a Flav-R-Wave rács gondoskodik. Ez az egyedi hőelosztó rendszer a rácsok alatt, de a gázégők felett helyezkedik el és a lecsöpögő szaftot, zsiradékot gőzzé alakítva ízesíti alulról az ételt sülés közben. Ez a rács méltán népszerű a vásárlók körében, de Broil King népszerűségének titka nem csak ennyiből áll!

 

A Regal és a többi Broil King egyik legnagyobb előnye, hogy kiváló anyagok felhasználásával készül a grill minden egyes eleme. A nagy teherbírású alkatrészek rozsdamentes acélból készülnek tartósságot, stabilitást és örök életet adva a grillnek. Erre a gyártó szó szerint garanciát is vállal! A Broil King Regal grilljei megkapták a gyártó élettartam garanciáját a sütőtérre, míg a gázégőkre 15 év garancia vonatkozik. Ez a magabiztosság nemcsak jól hangzik, de jogos is, hiszen ezeket a grilleket tényleg nem könnyű elnyűni!

A rögzíthető kerekektől, a nagy méretű tároló szekrényen és a lehajtható oldalpolcokon át egészen a a sütőtérig minden precízen és megbízhatóan működik már az első felfűtéstől kedve. A 4-5 rozsdamentes Dual Tube gázégővel rendelkező grillek hatékonyságát oldalégő és prémium minőségű forgónyárs növeli. Ezek segítségével egyazon grillen egyszerre többféle ételt is készíthetsz, hiszen az égők mindegyike külön is állítható. Míg az oldalégőn pirítod a kenyeret vagy sűríted a mázat, addig sülhet a finom zöldség és foroghat a rotisserie nyárson az egyben sült pulyka!

A Regal grillek hozzásegítenek, hogy fejedelmi vacsorákat adj a szeretteidnek, kipróbáld a legújabb grillreceptjeidet és a hobbidat megoszd a gyerekeiddel. Úgy is ők öröklik majd ezt az elpusztíthatatlan gázgrillt!