Csapj le a nyári végi grilles ajánlatokra!

A meleg még kitart, de lassan véget ér a nyár. Ez mit jelent a grillező közösségnek? Nem, nem a grillek elpakolását, hiszen az ősz talán még jobb is a grillezésre, mint a nyár. A forróságot és bogarakat a hűs esték váltják, amikor kifejezetten jól esik a meleget adó grill közelében lenni és egy esőbiztos árnyékolóval még a szeszélyes időjárás sem lehet gond. Nem a grillek elrakásának van tehát itt az ideje, hanem a szezon végi grillakcióknak, ahol szuper ajánlatokat foghatsz ki!


A Grillpláza egy oldalra gyűjtötte a minőségi grilleket, termékeket, faszeneket és ízesítőket is tartalmazó legjobb ajánlatait, hogy könnyen megtaláld a neked való kedvezményeket! A minőségi grillek széles választékát felvonultató oldalon ingyenes kiszállítással érkeznek most a szezonvégi ajánlokat taratalmazó termékek az ajtód elé, neked csak a vágyott grillt vagy kiegészítőt kell kiválasztanod. Mindegy, hogy kezdőként még csak az első grilledet keresed vagy már rutinos sütőgetőként egy második vagy harmadik grillen gondolkodsz, a szuper ajánlatok között biztosan találsz olyat, ami felkelti az érdeklődésedet!

A kedvezményes csomagok között ott vannak az egyszerűen használható és rendkívül hatékony gázgrillek (Broil King), az autentikus ízvilágukról ismert, klasszikus faszenes grillek (Masterbuilt), a tojás-alakú kamado csodák (Kamado Joe, Kamado Chef, The Bastard). A Grillplázán a klasszikus és okos grillek mellett olyan különleges darabokat is találsz, mint a műalkotásnak is beillő faszenes vaslapos grill (OFYR) és a hodrozható olasz pizzakemence (Alfa Forni), ami kis helyet foglal, de mindent tud, amit egy kemencétől elvárnál! Nézz körül a szettek között, amelyekben gyakran a könnyebb tárolásért vízálló takaróponyvát, valamilyen kiegészítőt és ingyenes szállítást is találsz.

Csapj le a kiváló ajánlatokra, mint amilyen a Masaterbuilt Gravity 800 faszenes grill szettje. A 24%-os kedvezménnyel megvásárolható grillszett két csomag (9 kg) prémium minőségű nagyméretű faszenet és takaróponyvát is tartalmaz. A gravitáció erejét kihasználó okos grill megnyerő precízsége mellett sokoldalúsága is lenyűgöző. Grillezésre, BBQ sütésre és füstölésre egyaránt bevethető akár egész évben!

A kamado grillek szerelmeseinek vagy akiknek csak kis hely áll rendelkezésre a grillezéshez a The Bastard Urban Compact csomagja lesz izgalmas. Ez a 60 cm magas, 34 cm rács átmérővel rendelkező faszenes grill autentikus ízé- és grillélménnyel gazdagít majd, a hozzá járó kiegészítők pedig még jobban emelik majd a kerti sütögetés hangulatát. A két csomag Big Block faszén és a takaróponyva mellé még egy elektromos gyújtó is jár, ami 5 perc alatt izzó faszenes varázsol a sütéshez. A grillek, kandallók és kemencék begyújtásához is tökéletes Looft Lighter igazi game changer a faszenes grillek világában!

Ha már rutinos grillező vagy, netán egy étteremhez keresel grill és a nagyvadak között válogatnál, akkor a Broil King Imperial S 690 ajánlata lesz a nyerő választás. A kanadai gázgrillek egyik legnagyobbja ez a professzionális készülék, ami precíz, sokoldalú, remek ízélményt ad és ennek ellenére sem ördöngösség. A melegen tartó fiókkal, rotisserie nyárssal és oldalégővel is felszerelt grill egy igazi nagyágyú, ami 6 Dual Tube égővel készíti majd az egész család számára a finom falatokat. A szett reduktort, takaróponyvát és egy plusz öntöttvas sütőlapot is tartalmaz!

Szeretnél többet tudni az ajánlatokról és a többi kedvezményes csomagot is megtekintenéd? Akkor kattints ide és jöjjön a nézelődés!