Mi a titka az egyik legkedveltebb napernyőnek?

Itt a tavasz és vele megérkezett a lehetőség, hogy kiüljünk otthon vagy egy kávézóban a teraszra egy finom italra és egy baráti beszélgetésre.  A most még jóleső napsugarak azonban hamarosan kíméletlen forrósággá válnak, úgyhogy ideje gondoskodni az árnyékolásról. Miben rejlik egy napernyő ereje? Az egyik legnépszerűbb darabot látva, megtudhatjuk!


A Jardinico 2020-as modelljéről van szó, ami kategóriájának legnépszerűbb darabja. Méretes vásznával és oldalkaros felfüggesztésével maximálisan kihasználhatod a vászon árnyékfelületét és nem lesz útban a tartóoszlop. A masszív talp stabil tartást kölcsönöz a napernyőnek, amit akkor sem kell félteni, ha a szél 60 km/h-re élénkül, mert ezzel még kinyitott állapotban is megbirkózik a szerkezet. 

Sokoldalú, stabil és 3x3 méteres árnyékfelületet adó Marbella Plus tehát ugyanolyan kiválóan állja meg a helyét a szeles hegyoldalon, mint a városi kávézók teraszán. Elegáns és könnyen állítható kivitelezése miatt nagyon egyszerűen kezelhető, hogy minden napszakban maximális árnyékot nyújtson.

A vászon különleges technológiával készül, amitől nemcsak erős lesz, de az UV sugarak fakító hatásának is ellenáll. Ennek köszönhetően évek múltán is olyan élénk lesz a Sunbrella vászon színe, mint vásárláskor. Garantáltan tartós, szemrevaló darabbal gazdagíthatod kerted bútorait, ha a Marbella Plust választod árnyékolónak

Többféle színben elérhető árnyékolók között, biztosan megtalálod azt, ami a legjobban illik kertedhez vagy üzlethelyiségedhez és évekig megvéd majd a napsugaraktól, amikor kiülsz a kertbe!