Élvezze kertjét a hűvösebb napokon is teraszmelegítővel

A szeszélyes tavaszi időjárás sem állhatja útját a kültéri területek élvezetének egy hatékony teraszmelegítővel. Dobja fel kertjét, kültéri vendéglátóhelyét a stílusos megjelenésű melegítővel és még a hűvösebb esetéken is öröm lesz a szabadban tartózkodás!


Az Italkero Dolce Vita melegítője egyszerre melegít és nyújt hangulatos fényforrást. Szemrevaló kialakítása nem öncélú, egész megjelenésével melegséget és bensőséges hangulatot sugároz. A melegítő alsó része derengő fénnyel vonja be az éjszakát, míg a felső egy üveg és fémkalicka mögé rejtett tűzoszloppal hívja fel magára a figyelmet. Az impozáns láng magassága a 110 cm-t is eléri, ami a konstrukciónak hála, tökéletes biztonságban van. A szerkezet maximálisan szélálló és billenésgátlóval is felszerelt.

 

Az automata vezérlésű szerkezet bekapcsolás után gyorsan felmelegszik és három méteres sugarú körben szórja a meleget, így nem csak a közvetlen környezetében teremt kellemes környezetet a hűvös estéken. Nyitott vagy félig zárt területekre tervezett egységhez egy könyöklő asztal is rendelhető, ami állófogadások során vagy kevés rakodó felület esetén lehet kiemelten hasznos.

Öltöztesse díszbe kertjét az Italkero dizájnos teraszmelegítőjével és kitolhatja a kültéren eltöltött időt kora tavasztól késő őszig. Ne hagyja, hogy a hirtelen lehűlések és hidegfrontok diktálják, hogyan tölti el szabadidejét!