Ennél különlegesebb grill tisztítót még nem láttál

A tűz és a víz ősi ellenségek. Ezt használja ki ez a különleges tisztító kefe, ami nem erős sörtékkel, hanem a gőz erejével veszi fel a harcot a grillre ragadt szennyeződésekkel. Használata semmilyen vegyszert nem igényel, így teljesen biztonságos és környezetbarát.


A jég tisztító kefe három darab jégtartó egységgel és egy három rekeszes jégkocka tálcával érkezik. Használata igen egyszerű: töltsd fel a jégkocka tartót vízzel, helyezd a tetejére a jégtartó egységet és irány a fagyasztó. A grillezés befejeztével a jeget fogó tartót helyezd be a kefe alapba és már kezdődhet is a tisztítás. 

Ahogy a jég a forró rácsokhoz ér, rögtön gőz keletkezik, ami feloldja a leragadt szennyeződéseket. A műveletet érdemes kesztyűben végezni a biztonság kedvéért és tovább fokozható a tisztító hatás, ha valamilyen természetes zsíroldót is adagolsz a vízhez, mint a citromlé vagy a sima ecet.

A jégtartó szilikonból készül, ami össze is nyomható, hogy még kisebb helyet foglaljon el, amikor nincs rá szükség. Ez a jeges tisztítás teljesen biztonságos és mivel semmilyen kemikáliát nem használsz, ezért a rácsok már egy gyors áttörlés után is azonnal újra használhatóak.

Ha szereted az érdekes kiegészítőket és szívesen mozogsz a természetes, környezetbarát vonalon, tegyél egy próbát ezzel a jég kefével! Ami gyors, hatékony és csak egy minimális előrelátást követel.