Szuper kerti árnyékolók a minden évszakban kellemes teraszért

Ha új házba költözünk, fontos szempont lehet, hogy megfelelő méretű és fekvésű terasszal rendelkezzen. Akár a hálószobánknak, a teraszunknak is megmutatkoznak idővel a hibái is, amiket kénytelenek vagyunk orvosolni, ha szeretnénk minden évszakban kellemesen tölteni ott az időnket.


Ilyen hibát jelenthet a terasz déli fekvése, ami télen igazán kellemes és napos teret jelent, azonban a nyár beköszöntével a tűző napon már nem egészen így gondoljuk. Egy nyugati fekvésű terasz esetében a szél okozhat sok bosszúságot a számunkra, egy szelesebb nyári napon is a szépen megterített asztalunkról lerepülő szalvéták után kapkodva nem valószínű, hogy pozitív gondolatok fognak cikázni a fejünkben.

Szerencsére minden ilyen problémát kiküszöbölhetünk egy megfelelően kiválasztott árnyékolóval. A Renson árnyékolói minden olyan funkcióval rendelkeznek, melyre csak szükségünk lehet ahhoz, hogy a teraszon minden időjárási körülményben kellemesen érezhessük magunkat. A Renson árnyékolók tető lamelláit a nap irányának megfelelően állíthatjuk, ha szeretnénk, teraszunk felülről is szellőzik, de ha szükséges, megvéd minket az esőtől. Az árnyékolót kérhetjük oldalfalakkal is, így megóvva a kültéri étkezőt a széltől. A Renson árnyékolók számtalan lehetőséget tartogatnak, kifejezetten az Ön igényeihez igazodva.

Ha szeretne többet megtudni a legmodernebb árnyékolókról, látogasson el a SpaTrend Expóra, ahol a Renson árnyékolók mellett a terasz, kert teljes berendezésére lehetősége lesz.