Teljes értékű gázgrill kis helyre

A kanadai Broil King minőségi grilljei többféle méretben érkeznek. A kisebb, hordozható darabokon át az egészen nagy, családi grillekig megtalálhatod, amire szükséged van. Egy valami azonban az eltérő méret ellenére is közös bennük: az ütős konstrukció!


A Broil King grillek talán nem tűnnek forradalmian egyedinek megjelenésük alapján, de az már első pillantásra is látszik, hogy összeállításkor nem spóroltak a minőségi alapanyagokkal A rozsdamentes acél fogantyúk, a gázégők, az acél alkatrészek, az öntöttvas sütőrácsok, a zománcozott tetőpanel, de még a műanyag polcok is kiváló minőségről tanúskodnak. 

Az égők száma és a sütőrendszer kinézete változhat, de a jól eltalált felépít mindegyik modellre igaz. A kisebb grillek közé tartozó GEM 310-es gázgrill mindössze 3 gázégővel rendelkezik, de az apró részletek miatt vele is tökéletes grillélményben lehet részed!

A sütőrész három, külön állítható égőfejjel fűthető, és a grillezést olyan pluszok teszik egyszerűbbé, mint a beépített hőmérő, az elektromos begyújtórendszer, az intenzív ízeket garantáló Flav-R-Wave™ hőelosztó rendszer. A grill alatt egy zárható tároló rekesz található, ahova a gázpalackon kívül a grillkiegészítők, edények és ízesítik is elférnek.

Az előkészítési, tálalási munkákat megkönnyítendő a grill két, lehajtható oldalsó polcot is kapott, ami rendkívül praktikus, különösen a kisebb helyeken. Egy teraszon vagy erkélyen, ahol nincs hely asztalnak vagy egyéb rakodó felületnek, nagy segítség lesz a grill polca és raktere. Sütés után itt tárolhatod az grilleszközöket, hogy ne a teraszon vagy a konyhában foglalják a helyet!

Használat után a két nagy, törésálló kereke segítségével a terasz egyik végébe tolhatod, hogy csendben várja a következő sütögetést. Akár egész évben kint hagyható, nem kell feltétlenül zárt helyre vinni. Strapabíró és a rozsdamentes alapanyagai miatt jól bírja az esőt, a szelet és a havat is, bár télire azért érdemes egy takaróponyvával letakarni, hogy még sokáig élvezhesd a kültéri grillezés örömeit a precíz gázgrillel.

Ha szeretnél egy kicsi, de praktikus és erős grillt az erkélyedre, ami örömet és finom ételeket visz az életedbe, akkor használd ki a Black Friday akciót és szerezd be kedvezményes áron a Broil King GEM 310 gázgrillt.

Csapj le az ajánlatra és lepd meg szeretteidet azzal, hogy idén az új grilleden készül az emlékezetes karácsonyi menü!