Törhetetlen műanyag pohár, ami üvegnek néz ki?

Egy zsúfolt kerti partin, a medence mellett vagy a strandon sem kell nélkülöznöd az üvegpohár eleganciáját és a műanyag poharak tartósságát! A Happy Glass holland poharakban mindez egyesül!


Az eldobható, egyszer használatos poharak sok szemetet termelnek és nem elég nehezek ahhoz, hogy egy erősebb szél vagy az asztal véletlen meglökése ne döntse fel őket. A papírpoharak pazarlóak és híján vannak az eleganciának, akárcsak a műanyag poharak, amelyekből amúgy is ritkán van egy egész készlet otthon, hogy mindenki egyformát kaphasson.

A kerti partikon vagy a medencés bulikon azonban különösen fontos, hogy ne a törékeny üvegpohár miatt aggódni és árgus szemekkel figyelni nem történik-e baleset. A holland Happy Glass törhetetlen, üveg hatású poharai megoldást jelentenek a problémára!

A törhetetlen poharak és kancsók széles választékban elérhetőek, szetteket is könnyen beszerezhetsz, így egy partin vagy családi vacsorán mindenki egyforma, elegáns pohárból ihat, anélkül, hogy az üvegszilánkok miatt aggódnod kellene. A strapabíró műanyagból készített poharak megjelenése és tapintása is rendkívül üvegszerű, sokáig hidegen tartja az italt és mosogatógépben is mosható.

Nem kell a koccintáskor repedéstől, csorbulástól vagy törés tartanod, még a felfokozott hangulatú esteken sem.

Nézd meg a választékot és tedd biztonságosabbá a kerti partijaidat!