Üveghatású törhetetlen poharak kerti partikhoz

A kerti mulatságok és medencés partik mindig sokkal mozgalmasabbak beltéri társaiknál, így az étkészlet is nagyobb veszélyben van. Ne aggódjon a törhető poharak miatt, cserélje le fogyóeszközeit az üveghatású és törhetetlen szettre, amely hosszú ideig szolgálja majd a családot.


A kerti partikon gyakran helyet kapnak a törhetetlen, műanyag tányérok és poharak. Ezek azonban nem adják vissza az üvegárú eleganciáját és az eldobható étkészlet nem is környezetbarát. Ha ön szeretne tudatosan élni, de kompromisszumok nélkül élni, akkor válassza Happy Glass termékcsaládot, amelynek üveghatású kinézete, súlya és tapintása párosul a műanyag poharak masszív törhetetlenségével. Noha a poharak 100%-ban kopoliészter tritán alapanyagúak ezt sem megjelenésükön, sem tapintásukon nem érezhetjük. Kiválóan helyettesítik az üveget és használatuk is sokkal biztonságosabb. Nem törnek, csorbulnak és attól sem kell tartania, hogy egy erősebb koccintástól megrepednek a poharak.

A Happy Glass termékcsaláddal nem kell tehát lemondani az üvegpoharak és kancsók esztétikus megjelenéséről, ha nem szeretne véletlen töréseket és ebből fakadó baleseteket a kültéri mulatságokon. A törhetetlen poharakat leejtheti, felboríthatja vagy egymásnak ütheti anélkül, hogy csorbulástól, repedéstől vagy töréstől kellene tartania. Gyerekzsúrokra és medence partikhoz is ideális, hiszen hozza az egyszer használatos műanyag poharak törhetetlenségét, sőt azoknál is tartósabb, szilárdabb anyagból készül, így az erősebb markúak sem tehetnek kárt bennük. A szériában találhat boros, sörös és üdítős poharakat, csakúgy, mint kancsót és koktélok szervírozására is alkalmas poharakat.

A poharak hidegen tartják az italt, hogy a nyári melegben is minél tovább kiélvezhesse a sörök, üdítők és koktélok hűsítő hatását. Egyetlen hátrányuk, hogy nem szeretik a nagyon meleget, így mosogatógépben nem tisztíthatóak. Ez azonban csekély ár a törésbiztos, környezettudatos választásért!

Nézzen körül a termékkínálatban, és válassza ki kertjébe vagy nyári konyhájába a legfontosabb alapdarabokat!