Üveghatású törhetetlen poharak kerti partikhoz

A kerti mulatságok és medencés partik mindig sokkal mozgalmasabbak beltéri társaiknál, így az étkészlet is nagyobb veszélyben van. Ne aggódj tovább a törhető poharak miatt, cseréld le a fogyóeszközöket egy üveghatású és törhetetlen szettre, amely hosszú ideig szolgálja majd a családot.


A kerti partikon gyakran helyet kapnak a törhetetlen, műanyag tányérok és poharak. Ezek azonban nem adják vissza az üvegárú eleganciáját és az eldobható étkészlet nem is környezetbarát. Ha szeretnél tudatosan, de kompromisszumok nélkül élni, akkor válaszd a Happy Glass termékcsaládot, amelynek üveghatású kinézete, súlya és tapintása párosul a műanyag poharak masszív törhetetlenségével. Noha a poharak 100%-ban kopoliészter tritán alapanyagúak ezt sem megjelenésükön, sem tapintásukon nem érezhetjük. Kiválóan helyettesítik az üveget és használatuk is sokkal biztonságosabb. Nem törnek, csorbulnak és attól sem kell tartanod, hogy egy erősebb koccintástól megrepednek a poharak.

A Happy Glass poharakkal nem kell tehát lemondani az üvegpoharak és kancsók esztétikus megjelenéséről, ha elkerülnéd a véletlen töréseket és az ebből fakadó baleseteket a kültéri mulatságokon. A törhetetlen poharakat leejtheted, felboríthatod vagy egymásnak ütheted anélkül, hogy csorbulástól, repedéstől vagy töréstől kellene tartanod. Gyerekzsúrokra és medence partikhoz is ideális, hiszen hozza az egyszer használatos műanyag poharak törhetetlenségét. Sőt, azoknál is tartósabb, szilárdabb anyagból készül, így az erősebb markúak sem tehetnek kárt bennük. A szériában találsz majd boros, sörös és üdítős poharakat, csakúgy, mint kancsót és koktélok szervírozására is alkalmas termékeket.

A poharak hidegen tartják az italt, hogy a nyári melegben is minél tovább kiélvezhessétek a sörök, üdítők és koktélok hűsítő hatását. Egyetlen hátrányuk, hogy nem  kifejezetten szeretik a nagy meleget, így mosogatógépben való tisztításukkor óvatosan kell megválasztani a hőfokot, hogy elkerüld a deformálódást. Ez azonban csekély ár a törésbiztos, környezettudatos választásért!

Nézz körül a termékkínálatban, és válaszd ki a kertedbe vagy a nyári konyhádba a legfontosabb alapdarabokat!