Endless Pools: Az aktív pihenés új dimenziója

Mozgás után még jobban esik a pihenés –az Endless Pools berendezését megálmodó szakemberek is ezt az alapelvet követték. A forradalmi technológiát felvonultató medence egyszerre kínál minőségi relaxációt és otthoni sportolásra alkalmas színteret.


A ’végtelen úszás’ élményét kínáló medencét egy víz alatti futópaddal is felszerelték, így ízületeinket a szokásos terheléstől is megkímélhetjük az edzés során. A sétálásra és a különböző sebességű futásra szintén alkalmas gép a láb- és törzsizmokon kívül a vázizomzatot is fejleszti. Ha pedig már a legnagyobb sebesség mellett sem jelent kihívást a futás, érdemes bekapcsolni az ellenáramoltató rendszert, ami újabb nehezítési fokozatokat kínál majd az edzéstervhez.

A jól megérdemelt pihenés aztán három kényelmes ülés formájában várja az aktív kikapcsolódás híveit: a két párnás fejtámlával felszerelt "karosszéket" és a középső, kisebb ülést a hátra és a lábakra irányuló befúvókkal látták el.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.