Felfedjük a titkot Talma reklámfilmjével kapcsolatosan

  • írta:
  • 2018.07.29

Nagy kíváncsisággal várta a világ a Talma HotSpring-es reklám videóját. Ugyanilyen népszerűségű lett a forgatás werkfilmje, ami megmutatja, hogy hogyan is érezte magát a világbajnok a SpaTrend csapatában és motorozás után a HotSpring medencében.


5 évvel ezelőtt készült Talmácsi Gábor és a SpaTrend együttműködése során létrejött masszázsmedencéket népszerűsitő reklámfilm. A világbajnok motorversenyző maga is az egészséges életmód híve. A napi kikapcsolódás a Talma életének is szerves részét képezi. A stáb nagyon élvezte a forgatást, és láthatóan a sportolót is megmozgatta az esemény.

Mivel nagyon sokan kíváncsiak voltak arra, hogy hogyan készült a film, ezért megmutatjuk a forgatáson készült werket. Nem is gondolná az ember, hogy egy ilyen rövid film mennyi előkészületet, embert, energiát és pénzt igényel. 

Talma és a Forward Stáb tagjai is élvezték a motoros jeleneteket. A rendező -Kapin Zsolt - szerint a gladiátor ihlette jelenetek lettek a film legemlékezetesebb részei.

A rekámfilmben szereplő "Sebaj" nevű ló gazdája a telek tulajdonosa, ahol a gladiátor ihlette jelenetet forgtattuk.

Ha kíváncsi lett a cikk jeleneteiből készült filmre, akkor nézze meg Facebook oldalának múlt heti bejegyzését. Ha tatszett, kérjük, like-olja!Címkék: