Minőségi wellness tér, kikapcsolódás a hétköznapokban: Interjú Vezse Rolanddal

Magyarországon is egyre nagyobb az igény az olyan kikapcsolódási lehetőségekre, amik egyszerre biztosítanak testi és lelki feltöltődést. Talán soha nem volt még ilyen fontos az otthoni wellness tér kialakítása, ahol családjukkal, barátaikkal frissülhetnek fel a pihenni vágyók.


Mit jelent pontosan a wellness tér, hogyan kell elképzelnünk?

V.R.: Az otthoni wellness tér lehetőséget biztosít arra, hogy saját környezetünkben tapasztalhassuk meg a maximális kikapcsolódás élményét. Lehetőségünk nyílik arra, hogy otthonunkba lépve valóban magunk mögött hagyjuk a mindennapok gondjait, és anélkül ereszthessük ki a gőzt, hogy el kellene hagynunk a biztonság érzését leginkább megtestesítő privát szférát.

Milyen leejtőségeink vannak, ha jakuzzit szeretnénk otthonunkba vásárolni?

V.R.: Természetesen számos gyártó és márka létezik a piacon. Mi egy több mint negyven éves név, az amerikai HotSpring masszázsmedencéit forgalmazzuk. A számos szériával és különböző modellekkel rendelkező gyártó folyamatos újításokkal, valamint a legapróbb részletekig hatoló minőséggel és precizitással felel meg a legmagasabb felhasználói elvárásoknak. Büszkék vagyunk arra, hogy mi képviselhetjük őket Magyarországon.

Augusztus végén ismét érdemes lesz ellátogatni a SpaTrend ürömi központjába, ahol a nyár végi SpaTrend Expo keretein belül a masszázsmedencék, kerti bútorok és grillek színes választékával is megismerkedhetnek az érdeklődők. Az eseményre itt regisztrálhat.