Nagy masszázsmedencét szeretnék. Melyiket válasszam?

Akkor vagyunk igazán szerencsések, ha a kertünk vagy a teraszunk mérete megengedi egy tágasabb jakuzzi elhelyezését, hiszen így már minden érzékszervünkkel - és akár nagyobb társasággal osztozva az élményben - megtapasztalhatjuk, hogy milyen kényeztetést nyújt egy prémium minőségű masszázsmedence. A nagy méretű modellek ugyanis sokkal többet tudnak, mint “kistestvéreik”.


A HotSpring Highlife Envoy masszázsmedence az egyik legkeresettebb a nagyok között. Népszerűségét többek között annak is köszönheti, hogy rendkívül tágas belső térrel és egy fekhellyel is rendelkezik, így teljesen ellazulva nyújtózhatunk ki egy fárasztó nap végén. 5 személy számára kínál páratlan masszázsélményt, amit a családunkkal vagy baráti társasággal is élvezhetünk. 43 befúvója minden porcikánkat eléri, de a masszázst kiegészíthetjük egyéb szórakoztató lehetőségekkel – vezeték nélküli tévé és audio eszközökkel – is.

A Limelight sorozat Prism jakuzzija a legtágasabb a HotSpring kínálatában. Ha gyakran fogadunk vendégeket, akikkel szívesen megosztjuk ezt az élményt, akkor a Prism lesz a legjobb segítőnk. 7 személyes masszázsmedence fekvőhellyel, illetve jetekkel gazdagon ellátott ülőhelyekkel, hogy a hát alsó és felső szakasza, a combok, a lábszár és a csípőtájék izmai célzottan megkapják a leghatékonyabb dögönyözést. Különleges megjelenésű és technikailag is kifinomult wellness eszköz 73 befúvóval, vezeték nélküli audio rendszerrel, fényterápiás LED-ekkel, megvilágított vízeséssel és külső fényekkel.

A Hotspot sorozat legnagyobbja a 7 személyes Rhythm. Nincs benne fekvőhely, ellenben a változatos masszázsokat kínáló ülőhelyből akad bőven. Jöhet nagyobb társaság, mindenki kényelmesen elhelyezkedhet benne, hogy aztán a fájó derekak és vállizmok kilazuljanak, sőt, még a talpaknak is jut reflexzónás masszázs. A 40 befúvónak köszönhető masszázs mellé kapunk zenét, vagy nézhetünk tévét – a szórakozásunkról a vezeték nélküli audio és tévé rendszer gondoskodik.

A Monterey jakuzzi a Freeflow sorozat 7 személyes modellje, az otthoni partik sztárja. Egyedi, beépített hűtőrekesze hidegen tartja az italokat, így amikor egy alapos masszázs közben megszomjazik a társaság, senkinek sem kell megszakítania a lazítást és elhagynia a jakuzzit. Ott helyben szervírozhatjuk az előre behűtött italokat, miközben 22 jet dolgozik a fáradt izmokon. A masszázsmedence szerkezete – méretei ellenére – könnyű, felülete sima, gránithoz hasonló tapintású, nem karcolódik. Anyaga rugalmas, mégis extrém teherbírású, szinte törhetetlen.

Logikus, hogy a masszázsmedencét közvetlenül egy kiadós testedzés után is szeretnénk használni, hiszen így szinte azonnal megkapják az izmaink a regeneráló lazítást, alapos gyúrást. Az Endless Pools E2000 fitnesz medence egyetlen, 6 méteres szerkezetbe építve, két független részből áll. Az egyik egy ellenáramoltatóval felszerelt, tágas úszótér 52 fokozatú ellenáramoltatóval, ami akár profik számára is egy kiadós úszóedzés lehetőségét kínálja. A sebesség igény szerint programozható. Ha nem erősségünk az úszás, vagy nem érjük be ennyivel, akkor erősíthetünk a víz alatti futópadon, ízületeinket kímélve, mégis alaposan edzve. A fáradtság garantált és ránkfér a lazítás, így gyorsan át is csusszanhatunk az Endless Pools másik részébe, az 5 személyes jakuzziba. Itt 36 befúvó várja, hogy megdolgozza az izmainkat, miközben a világító vízesésben gyönyörködünk.