Ne keseredjen el a narancsbőr miatt

Szerencsére a nyárnak már vége, a narancsbőr azonban évszaktól függetlenül rengeteg hölgy mindennapjait keseríti meg. A mindennapos, rendszeres masszázsmedence használat fontos szerepet játszhat e kellemetlen bőrprobléma leküzdésében.


Először is: kezdjünk el mozogni! A súlyvesztés motiváló lehet, azonban próbáljunk a teljes képre összpontosítani: a rendszeres testmozgás nem a fogyás miatt fontos, hanem az egészséges, kiegyensúlyozott életmód elengedhetetlen része. Tetszik, vagy sem, az étrend-kiegészítők, teák, fogyást ígérő kapszulák hatása eltörpül a napi séta, futás, úszás, vagy jógázás élménye mellett – így ha szeretnénk egészségtudatosabb életet élni, a legfontosabb lépést kár lenne átugrani.

Edzés után azonban ismét számos döntést kell hoznunk a megfelelő eredmény elérése érdekében: nehéz vacsora és nassolás helyett könnyű ételek, kis adagban, rengeteg folyadék – hagyjuk a cukros löttyöket, fogyasszunk vizet! – és minőségi pihenés. Az erőteljes hidromasszázst nyújtó jakuzzik segítenek az izmok ellazításában, valamint a bőr rugalmasságának visszanyeréséhez, illetve a méreganyagok ilyen módon való távozásához is nagyban hozzájárulnak.

A SpaTrend MAX City október 1-től várja a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermébe, a MAX City bevásárlóközpontba a Szüreti Masszázsmedence vásárra, ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium Caldera jakuzzik széles választékát és szüretelje le az egyedi kedvezményeket!