Itt mi is csobbannánk! – Elképesztő jakuzzik a nagyvilágból

Egy masszázsmedence mindig jó dolog, de mi történik, ha elképesztő környezetbe helyezzük? Most megismerheted a világ legfantasztikusabb jakuzzijait. Élvezd, majd csomagolj!


Egy masszázsmedence mindig jó dolog, de mi történik, ha elképesztő környezetbe helyezzük? Most megismerheted a világ legfantasztikusabb jakuzzijait. Élvezd, majd csomagolj!

Cortina d’Ampezzo Resort, Olaszország

Az olasz síparadicsom, Cortina egyik legpompásabb hotelje nem csupán a helyi kultúrát, gasztronómiát és persze a sport örömét szeretné megismertetni a vendégekkel, de a wellness legjavát is felkínálja. Ez a hordószerű masszázsmedence például 800 méter magasan, egy havas síkság közepén szolgál elképesztő kilátással.

Katikies Hotel, Santorini, Görögország

A mesés Santorini legelőkelőbb szállodája, a Katikies Hotel büszkén mondhatja magáról, hogy a spa és wellness tudományát művészetté fejlesztette. Mi sem árulkodik erről jobban, mint a hotel büszkesége, az égszínkék vizű masszázsmedence, mely kalderába vájt barlangban található. Bár a jakuzzi már önmagában látványos, az Égei-tengerre néző panoráma sem elhanyagolható.

Hot Tugs, Rotterdam, Hollandia

Ha eddig még nem Hollandiát tartottad Európa legőrültebb – és nem utolsó sorban legkreatívabb – országának, itt az ideje, hogy ezt megtedd. Rotterdam városában ugyanis kibérelheted a világ első fatüzelésű masszázsmedencéjét, amellyel végigcsónakázhatsz a folyón tél közepén, hideg sörrel és barátokkal. Azt meg kell hagyni, hogy a hollandok tudnak élni!

Mystic Hot Springs, Monroe, Utah

A Utah-i Mystic Hot Springs fürdőhely kikapcsolódást jelent mindenkinek, aki szereti az autentikus, természetbarát környezetet. A masszázsmedencék nemcsak látványukban elképesztőek. Az ásványokban gazdag víz 75 fokosan tör elő a földből, majd a sziklák természetes módon hűtik addig, míg nem kell természetfeletti erő a mártózáshoz.

Ski Portillo Resort, Chile

Portillo a világ talán legelszigeteltebb síparadicsoma. De ki is vágyna a nagyváros zümmögésére egy hosszú, síeléssel töltött nap után? Sokkal inkább elmerülnénk a hotel masszázsmedencéjében, ahonnan koktélt szürcsölve mozizhatunk, vagy az Andok fehérbe öltözött, magasba törő csúcsait csodálhatjuk.

Igloo Village, Zermatt, Svájc

Az iglu falvacska Zermatt, Svájc egyik legnépszerűbb síparadicsomának szívében található. A vendégek megtapasztalhatják a hegyvidék igazi romantikáját az „igluzással”. Ráadásként a képeslapba illő falucska a wellness területén sem maradt el – masszázsmedence a hóba ásva mielőtt elvonulnál a privát kis igludba? Irány Svájc!

Címkék: