A leggyorsabb és leghatékonyabb vízkezelés jakuzzikhoz

A felmérések szerint nagyon sok tulajdonos nem használja rendszeresen a medencéjét vagy jakuzziját, mert kellemetlen nyűgnek és időrablónak tartja a víztisztítást. Inkább lemond az elérhető élvezetről, minthogy hosszú időt fordítva kémikussá képezze magát a mindig tiszta, illatos és csíramentes vízért. Jó hír, hogy egy környezetkímélő adalékanyaggal a folyamat 2 percre egyszerűsíthető.


"12-ève használom, olcsóbb megoldás van! Jobb nincs." - Koós Attila

A mindig tiszta, friss és illatos víz titka az eredetileg akváriumok tisztán tartására fejlesztett AquaFiness. Ez a holland találmány bőr- és környezetkímélő módon számol le a víztisztaságot fenyegető baktériumokkal. Egész pontosan a baktériumok védelmét ellátó védőréteg feloldásáért felelős, ami védtelenné teszi a kórokozókat. Ezután már egy csekélyebb mennyiségű klór, bróm vagy ózon is elegendő a baktériumok elpusztításához.

Az AquaFinesse csomagja két liter adalékanyagot és a baktériumok leszámolásához szükséges triklórt (20 db) is tartalmazza, így mindent megtalálsz benne, ami a kristálytiszta vízhez szükséges. Használata rendkívül egyszerű és elég hetente egyszer adagolni (lehetőleg mindig ugyanabban az időben) a tartós hatás eléréséhez. A víz mennyiségétől függően ki kell mérni az adalékanyagot, amit a vízhez adva, tulajdonképpen véget is ért a vízkezelés művelete. A lassan oldódó triklót elég betenni szűrőbe, ahonnan lassan és folyamatosan oldódik, hogy kordában tartsa a baktériumokat. A védőréteg vagyis a biofilm feloldása lehetővé teszi, hogy a klór mennyiségét 80%-kal lecsökkentsd az AquaFinesse nélküli vízkezeléshez képest.

Ennek köszönhetően a víz állaga selymesebb, illata kellemesebb lesz és az érzékeny bőrűeknek sem kell irritációtól, kiszáradástól, kipirulástól tartaniuk.

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. Több mint 4 éve használom a medencémben." - Jánosi Lászlóné

Az AquaFinesse megjelenése óta egyre több hívet szerez magának, ami csak részben köszönhető hatékonyságának. Az, hogy a használók közel 100%-a törzsvásárlóvá válik és barátainak is ajánlaná a készítményt, annak is köszönhető, hogy leegyszerűsíti a vízkezelés folyamatát. Nincs szükség pH növelő és csökkentő szerekre, nem kell méricskélni, nem kell habzásgátló vagy pelyhesítő. Az adalékanyag és a klórtabletta elegendő a tarósan tiszta víz eléréséhez.

Ha mégis azt látod, hogy a víz homályosabbá válik, kellemetlen illata lesz vagy megjelenik a falakon és üléseken egy nyálkás réteg, akkor jöhet a víz sokkolása pluszban. A SpaTrend szervizére ebben a kérdésben is számíthatsz, ahogy a vízkezelést is meg tudják oldani, de valójában ez sem bonyolult. Klórgranulátum adagolásával növelni kell a klórszintet, ami sokkolja (elpusztítja) az elszaporodó baktériumokat és egy éjszaka alatt újra kitisztítja a vizet.

Ha szeretnéd te is kipróbálni az AquaFinesse kétségbe vonhatatlan hatékonyságát és munka nélkül elérni, hogy mindig friss és tiszta víz várjon a masszázsmedencédbe, akkor keresd fel bátran bármelyik SpaTrend bemutatótermed vagy rendeld meg a 4 hónapra elegendő egységcsomagot online!