Aktív pihenés az Endless Pools sport jakuzziban

Sportolásra és pihenésre egyaránt alkalmas masszázsmedencét terveztek az Endless Pools megálmodói, amely a dizájnerek és a mérnökök tudásának legjavát ötvözi a 21. századi elvárásokkal. Okos, hatékony, energiatakarékos és a szemnek is kellemes. Az Endless Pools új szintre emeli az otthoni wellness fogalmát!


Az Endless Pools az úszómedencék és a jakuzzik szerelemgyereke, vegyíti azok legjobb tulajdonságait. A modern jakuzzikhoz hasonlóan a medence egy komplex egységként érkezik, amelyet csak le kell tenni a kiválasztott helyre és máris indulhat a feltöltése. A medence család széles választékkal rendelkezik, ezek nemcsak méretben, de felszereltségükben is eltérőek. Az viszont mindegyikre igaz, hogy alapvetően két részből állnak. A medence egyik fele az úszásra és a vízi sportok élvezetére készült, míg a másik felében a masszázsbefúvók és a relaxálás kap színteret. Így a mozgás és a pihenés együtt valósul meg egyetlen medencében!

A sportolásra kialakított részen kapaszkodókat találsz a vízi aerobikhoz vagy vízi jógához, illetve egy ellenáramoltató rendszert, ami a végtelen úszás élményét adja. Ez az állítható erősségű szerkezet a folyó sodrásához hasonló körülményeket teremt, ezért a kis hely ellenére is folyamatos úszást tesz lehetővé. Sportolásra, rekreációra és úszás tanulásra is ideális, ami a család minden tagjának tartogat egészségmegőrző mozgásformát. A nagyobb modellekben pedig még egy igazi különlegesség, egy víz alatti futópad is várja a kihívást szerető sportolókat.

A víz alatti rendszer segít tehermentesíteni az ízületeket, ezáltal használata kímélőbb, mint a szárazon használt futópadok. A víz felhajtóerejét és ellenállását kihasználva kellemesen megdolgoztatja a testet. Állítható sebessége miatt pedig a mozgásukban nehezített fürdőzők és az aktív sportolók is sokat profitálhatnak a használatából. A futópad használatát ráadásul kombinálhatod az ellenáramoltató rendszerrel, így biztos megtalálod azt a intenzitást, ami a fejlődésedhez szükséges!

Az Endless Pools kíméletes, de intenzív edzést kínál, amihez nincs szükség nagy helyre, és még a sportolás utáni lazításra és pihenésről is gondoskodik! A medencében jakuzzi rész található. Itt több ülőhely, változatos jetek és masszázsprogramok garantálják, hogy az edzés után az izomzatodat kilazíthatod. A két rész egymástól függetlenül is használható, ezért ha éppen nem akarsz sportolni, akkor is élvezheted a stresszoldó masszázs minden előnyét!

A medence típusától függően a jakuzzi rész teljesen vagy részlegesen elszeparált. A teljes leválasztás a vízteret is elkülöníti, ezáltal a két rész hőfoka külön-külön is állítható. Bármelyik változatra is esik azonban a választásod, az Endless Pools segít aktívan, fitten és kipihenten tartani a család minden tagját, a legkisebbektől a legidősebbekig!

Próbáld ki személyesen a hibrid medencét és győződj meg különleges tulajdonságairól a saját bőrödön. Most már két helyen is várnak a feltöltött medencék, ahol előzetes egyeztetés után kipróbálhatod az Endless Poolst. Ha szeretnél időpontot foglalni, akkor keresd a SpaTrend ürömi vagy törökbálinti (MaxCity) bemutatótermét, ahol már várnak rád a medencék!