Black Friday night shopping- hatalmas jakuzzi kedvezmények péntek éjjel a wellness ürömi oázisában

Ha minden álma egy saját masszázsmedence, de még nem szánta rá magát a nagy döntésre, a jakuzzi vásárlásra, mert elbizonytalanodott, melyik jakuzzi típus lenne a legjobb választás, akkor most eljött az alkalom, hogy rátaláljon arra a masszázsmedencére, amely megváltoztatja majd egész családja mindennapjait, ugyanis a SpaTrend ürömi központjában extra kedvezménnyel juthat hozzá álmai jakuzzijához!


Hogy mire számíthat, ha pénteken éjfélig ellátogat a SpaTrend ürömi központjába?

- Óriási masszázsmedence választékra! Megismerheti a csúcskategóriás HotSpring masszázsmedencék, az áramvonalas, puhafalú Softub jakuzzik és a könnyen telepíthető Freeflow masszázsmedencék különböző típusait, és működés közben is megcsodálhatja őket.

- Láthatja, milyenek az éjszaka megvilágított masszázsmedencék, és az esti csendben saját fülével bizonyosodhat meg a csendes működésről.

- Igénybe veheti a SpaTrend Black Friday masszázsmedence kedvezményeit: Minden raktáron lévő masszázsmedencét extra kedvezménnyel vásárolhatja meg, így akár 1,6 millió forintos árelőnyre tehet szert.

- A SpaTrend szakértőinek segítségét kérheti az Ön számára ideális jakuzzi megtalálásához, mert a SpaTrend csapata már több mint 3000 elégedett jakuzzi tulajdonosnak segített megtalálni a tökéletes modellt.

Töltse a SpaTrend csapatával a péntek estét, és élvezze vendégszeretetüket! Miközben magát otthon érezve kóstolgatja a grill finomságokat, és sétálgat a bemutatótermékek között, kedvére válogathat a Black Friday akcióban akár azonnal hazavihető termékek között.

A jakuzzikon túl, kerti bútorok, téli kerti grillsütők óriási választékával és teljes személyzettel várja önt is a SpaTrend csapata Ürömi bemutató szalonjában.