Borral, sonkával és fantasztikus hangulattal indult az ősz a MAXCityben

Az ősz beálltával a kültéri mulatságok java már mögöttünk van, de a SpaTrend Outdoor Design MAXCity most tartotta őszköszöntő ünnepét finom sonkával és borokkal. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező kültéri wellnessre szakosodott cég ugyanis jól tudja, hogy a hideg sem lehet gátja a minőségi időtöltésnek a kertben!


Október 9-én különleges finomságokkal kedveskedtek vásárlóiknak a cégnél, hogy közösen megünnepeljék az ősz, és ezzel jakuzzi és szauna szezon beköszöntét! Lehet, hogy a napozók és árnyékolók ideje már a múlté (vagy mégsem?), de ettől még nem szabad temetni a friss levegőn töltött időt. Sőt, még csak most jött el igazán a szezonja a grillezésnek, a forró vizes jakuzzi élvezetének és a finn szauna kipróbálásának.

Bármelyik kültéri kikapcsolódásnak is hódolnál a MAXCityben megtalálod hozzá a minőségi kiegészítőt és wellness eszközt. Első osztályú kerti bútorok mellett, árnyékolók, kiváló grillek széles választéka és persze kiemelkedő élményt kínáló jakuzzik várnak rád, amelyekből szakértők segítenek majd kiválasztani a számodra ideális termékeket.

Az ősznyitó eseményen, ezúttal nem csak a szemet gyönyörködtető bútorok és különleges grillek vonták magukra a figyelmet, hanem a kivételes sonka és borkínálat. A minőségi sonkáról a Sonkamester gondoskodott, míg a finom, prémium borokat a Polgár Pincészet szállította.

Ha szeretnél te is megismerkedni az exkluzív kínálattal, az ősszel és télen is pihentető kikapcsolódást ígérő termékekkel  és a kerted személyre szabásához felhasználható lehetőségek széles tárházával, akkor látogass el te is a MAXCitybe egy tartalmas beszélgetésre és egy finom italra!