Teraszárnyékolás őszre? Igen!

Egy árnyékoló munkája nem ér feltétlenül véget a nyár elmúltával. Bár a kínzó napsugarak elől már nem kell menedéket nyújtania, az eső elleni védelmet sem szabad lebecsülni. Az őszi kinti pihenésnél jól jön az árnyékoló védelme.


A fedetlen teraszokon és kertekben az árnyékoló jelentheti azt a biztos pontot, ahova időjárástól függetlenül behúzódhatsz. Nyáron az erős napsütés, ősszel a szitáló eső és a hulló falevelek ellen véd a vízhatlan napernyő, legyen szó a reggeli kávé elfogyasztásáról vagy éjszakába nyúló beszélgetésekről.

A friss levegőt és természet közelségét semmi sem helyettesíti, különösen az őszi, téli időszakban, amikor amúgy is sokkal kevesebbek tartózkodunk a szabadban. A minőségi árnyékolók gyorsan felállíthatóak, mobilisak és vízhatlanok, így helyt állnak az őszi záporok és a téli hóesés idején is.

Az árnyékolókat a nyárral és kinti pihenéssel azonosítjuk, pedig ennél sokkal szélesebb körben lehet őket használni. A vízhatlan vászon alatt összegyűlhet a kerti parti vendégserege, ha leszakad egy hirtelen zápor, a hétvégi grillezést nem kell elnapolni, ha szitál az eső, és a masszázsmedence fölé is tehetjük, ha folyton levelek landolnak a vízben.

Ha pedig a mobil árnyékolók mellett egy állandó, távolról is irányítható változatra vágyunk, amit könnyebb telepíteni, mint egy beépíteni egy teraszt, akkor a Renson pergoláira mindig számíthatunk. A felépítmények lamellás tetőkialakítása egy gombnyomással zárhatóak, ha arra van szükség, de nyithatóak is, ha éppen a lágyan simogató napsugarakra vágynál. Bár a szerkezet stabil és nem hordozható, mégis megtartotta az árnyékolók sokoldalúságát! Sőt, a a pergolák akár oldalfalakkal is felszerelhetőek, hogy egy teljes értékű téli kertté alakítva még a legnagyobb hidegekben is kiülhess a kertbe, a természet közelébe!