Milyen jakuzzit vesz egy szakértő?

A SpaTrend már 20 éve foglalkozik wellness eszközök beszerzésével és forgalmazásával, így jól ismerik a jakuzzi piacot. A cég alapító ügyvezetője vajon milyen medencét választ magának saját használatra és milyen szempontok vezetik?


Laikusként a medence mérete, megjelenése és masszázsereje kerül fókuszba, de vajon egy 20 éve jakuzzikkal foglalkozó szakember számára is ezek az elsődleges szempontok? Vezse Roland, a SpaTrend alapítója árulja és aktívan használja is a masszázsmedencéket. Több eltérő típust is kipróbált, így pontosan tudja, hogy milyen kérdéseket kell feltenni mindenkinek mielőtt jakuzzi vásárlásra adná a fejét.

Az alábbi rövid videóból kiderül, hogy mennyire fontos a kinézet, a világítás és hányadik legyen a listán az energiatakarékosság!

Szerencsére ma már azt látjuk, hogy a minőségi medencéket gyártó cégek nagy szín, méret és formaválasztékkal rendelkeznek, ezért a medence helyének kiválasztása korlátozza, de nem lehetetleníti el a választást. Amikor megtaláltad azt a pontot a kertben (vagy lakásban), ahonnan élvezetes a kilátás, igény szerint árnyékolható és körbejárható, akkor megtetted az első lépést a modell kiválasztásában.

Egy profi masszázsmedencét nem könnyű csak úgy arrébb tenni, ezért ezt a lépést ne vedd félvállról. A hely mérete gyakran befolyásolja a medence méretét is (vagy pont fordítva, ha sokan szeretnétek egyszerre élvezni a masszázst, akkor olyan helyet kell választani, ahol a nagyobb 7, 8 személyes jakuzzi is elfér). A Caldera Spas medencéinél a méret és befúvókiosztáson kívül nem lesz másra gondod, hiszen minden modell ugyanolyan kiváló hőszigeteléssel, energiatakarékos és több motoros kialakítással és 100%-os szűréssel van felszerelve.

Ha szeretnél elmerülni a masszázsprogramok, eltérő masszázst kínáló ülések és fekhelyek világában, akkor látogass el a SpaTrend bemutatótermeinek egyikébe, hogy személyesen is megtekinthesd a gépeket! Sokkal könnyebb lesz elhelyezni őket a térben és az életedben, ha a saját szemeddel látod, mire képes egy minőségi masszázsmedence!