A grillek és jakuzzik mekkája Önt is várja

Augusztus 23-án nyílik Magyarország talán legnagyobb masszázsmedence kiállítása és vására, ahol a jakuzzik mellett több ezer olyan csodát találnak a látogatók, melyekből egy igazán irigylésre méltó kertet és teraszt lehet berendezni.


Ez a kiállítás a SpaTrend Expo, mely elsősorban a masszázsmedencékről, a pezsgőfürdőzés, hidromasszázs iránti rajongásról szól, és arról, hogy ezek a csodálatos eszközök ma már bárki számára hozzáférhetők, kipróbálhatók és hazavihetők.  A kiállítás több évtizede egyre népszerűbb, és egyre több terméket vonultat fel, így az idei évben valóban mindent megtalálunk itt, amire egy tökéletes kertben szükségünk lehet.

A kellemes lazító hidromasszázs után jöhet is az aktív grillezés, a SpaTrend Expon pedig olyan grill csodákat találunk, mint a kanadai Broil King prémium gázgrilljei, vagy Amerika kedvenc grillsütőjét, a tojás alakú Kamado Joet.

És ha elfáradtunk a grillezésben, lehuppanhatunk a kanapénknál is kényelmesebb Jati & Kebon kerti bútorra egy professzionális Renson árnyékoló hűvösébe.

Mindezeket a prémium termékeket- és még sok mindent mást- egy időben, és egy helyen, teljesen ingyenesen csodálhatjuk meg. Augusztus 23. és szeptember 1-je között várja Önt a SpaTrend Expo, ahol olyan fantasztikus dolgokat láthat, hogy eláll a lélegzete. Jelentkezzen minél előbb, hogy ön is részese lehessen a csodának!

Címkék: