Elenyésző áramfogyasztás és kiszámítható költségek jellemzik a minőségi jakuzzikat

A kültéri kikapcsolódást fókuszba állító SpaTrend Expón az energiatakarékos jakuzzik széles választékával találkozhatsz, ahol kiszámítható fogyasztásra és mérsékelt üzemeltetési költségekre számíthatsz. A SpaTrend annyira bízik medencéiben, hogy az első év várható energiafogyasztását ajándékba megkapod!


A kiváló hőszigetelésű, profi masszázsmedencék széles választékában többféle méret, extra és jetkiosztás közül választhatsz majd a SpaTrend Expón. Egy valami azonban minden jakuzziban közös: az energiahatékony működés, ami elenyésző áramszámlát generál. Mindennapi használat mellett is könnyen kiszámítható, követhető és megfizethető marad a masszázsmedencéd fenntartása, így garantáltan nem érnek meglepetések.

A puha falú Softub, a kőhatású FreeFlow és a BMW dizájnereinek munkáját dicsérő HotSpring vagy Caldera Spas masszázsmedencék egy új világot nyitnak majd meg előtted, ahol a pihenés, a lazítás és a minőségi rekreáció nem luxus többé. Épp ellenkezőleg: a mindennapok része!

Élvezd minden nap a kényeztető hidromasszázs élettani pozitívumait egyedül vagy a szeretteiddel együtt. Ha rég óta vonz a jakuzzizás és szeretnéd magasabb szintre emelni az otthoni wellness szerepét az életedben, akkor a 10 napos SpaTrend Expón a helyed, amely három helyszínen vár majd augusztus 26-tól. Ürömön, Törökbálinton (MaxCity) és Nyíregyházán. Mindegyik helyszín különleges kedvezményekkel, érdekes programokkal és meglepetésekkel vár majd.

És ne felejtsd, hogy ha az Expo ideje alatt vásárolod meg álmaid jakuzziját, akkor az első év várható energiafogyasztását az Expo kedvezményein felül ajándékba megkapod. Tudj meg többet az akció részleteiről és kérd a speciális ajánlatot már most!