Pénteken kezdődik a kültéri kiállítás és vásár

Újra nyitja kapuit pénteken a SpaTrend Expo, amely 10 napig lesz a kültéri kikapcsolódás szerelmeseinek Mekkája. Mindegy, hogy grillel, kerti bútorral, árnyékolóval vagy egy jakuzzival szeretnéd kiegészíteni teraszodat, a három helyszínen nyíló kiállítás- és vásáron megtalálod, amit keresel!


Izgalmas programokkal, kimagasló minőségű termékekkel és szakértőkkel vár a SpaTrend Expo, ami Magyarország talán legnagyobb jakuzzi kiállítása. A legújabb trendek, a legmodernebb masszázsmedencék mellett izgalmas kiegészítők találsz, és nem csak jakuzzikhoz!

A SpaTrend már 20 éve a minőségi kültéri kikapcsolódáshoz legideálisabb termékek forgalmazója. Mindegy, hogy egy grillel bővítenéd a kerti konyhádat vagy éppen a luxus pihenést keresed, netán egy kültéri home office-t rendeznél be. Grillek, kerti bútorok és kiegészítők várnak széles választékban, amelyek kiválasztásában szakértők segítenek.

Akár energiatakarékos jakuzzit keresel, akár a grillen készített finom falatok próbálnál, a SpaTrend Expón megtalálod a számításodat. Kipróbálhatod a kerti bútorokat, működés közben láthatsz jakuzzit és a széles grillválaszték színe-java is begyújtásra kerül, hogy minél könnyebben választhasd ki álmaid termékeid!

Péntektől téged is vár a SpaTrend Expo, ami az ország három helyszínén (Üröm, Nyíregyháza, Törökbálint) is ingyenesen látogatható!