Fedezze fel az OFYR végtelen lehetőségeit a H2G Grilliskola kurzusán

Az OFYR egy hihetetlenül egyedi, de rendkívül egyszerű grill eszköz, mely a tábortüzek meghittségét sugározza, mégis rendkívül sokoldalú. Ha szeretné kipróbálni ezt a különleges grillt, vagy esetleg bővítené a repertoárját és megtanulná pár tökéletes fogás elkészítését az OFYR-on, akkor itt az Ön számára tökéletes program: vegyen részt a H2G Grilliskola „Kulináris élvezet az OFYR szerelmeseinek” kurzusán.


A különleges megjelenésű OFYR grill mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Egyedi formavilága, egyszerűsége és praktikussága révén minden kertben megállja a helyét. Nem fogy ki belőle a gáz, nem kell speciális faszén a beüzemeléséhez, csak fa és már kezdődhet is a grillezés. De azért természetesen van pár trükk, amit érdemes tudni az OFYR használatáról.

Bíró Botond Boldizsár parfümséf segítségével egy hangulatos vacsora mellett tanulhatja meg az OFYR-on való ételkészítés minden titkát és trükkjét. A háromfogásos vacsora olyan ínyenc ételeket tartalmaz, melyek minden gasztronómia iránt érdeklődőt elbűvöl majd. Előételként Szent Jakab kagylót készítenek a kurzus résztvevői lime forgáccsal, mentás zöldborsóval és absinth habbal. A főétel a nagy grill kedvenc, a steak lesz egy kis keleties csavarral, mivel a zaftos hús mellé currys-kókuszos édesburgonya-püré kerül a tányérra. Végül grillezett ananásszal, áfonyaöntettel és sonka chipsszel tálalt amerikai palacsinta édesíti meg az estét. Természetesen minden fogás a hozzá illő borral kerül az asztalra, hogy az ízek és illatok tökéletes harmóniában legyenek egymással. Mi mást is várhatnánk egy parfümséftől…

Ha Ön is szívesen megnézné, hogy mit tud egy OFYR grill, sőt szeretné megtanulni annak használatát, vagy egyszerűen kedvet kapott egy páratlan élményvacsorához, akkor ne habozzon. Kattintson ide és foglalja le helyét a H2G Grilliskola „Kulináris élvezet az OFYR szerelmeseinek” kurzusára még most.