Finom falatokkal és különleges grillekkel vár a Grillpláza a Balaton Wine & Gourmet fesztiválon

Szeptember 21 és 24 között rendezik meg idén a Balaton Wine & Gourmet fesztivált, a minőségi ételek és italok ünnepét! A fesztiválon a térség legkiválóbb gasztro képviselői gyűlnek össze, hogy együtt hódoljanak a finom boroknak, az ízletes különlegességeknek és az ételkészítésnek. A kóstolókon kívül ugyanis izgalmas workshopok, mesterkurzusok, élménysátrak és színpadi előadások is várják azokat, akik szeretik a jó programokat, a minőségi borokat és a grillezést!


Az eseményen részt vevő több, mint 50 étterem és borászat mellett ott lesz a Grillpláza is, felfűtött grillekkel, szakértőkkel és izgalmas kóstolókkal! A széles választékkal rendelkező cég faszenes, gázos és kamado grillek változatos palettáját a fesztiválon is felvonultatja, sőt még a mobil kemence is bemutatkozik. Az olaszok kedvenc hordozható kemencéjének, az Alfa Forninak a mobilitását és a szakértelmét a látogatók első kézből tapasztalhatják meg!

A látogatók nemcsak az ételekből, hanem a grillek képességeiből is kapnak egy kis ízelítőt, sőt kérdezni is bátran lehet a szakácsoktól. A grillek használatából is elleshetsz pár fogást, és hasznos tanácsokkal, tippekkel gazdagodhatsz! Ha érdeklődsz a grillezés iránt, netán most keresed álmaid grilljét, akkor a fesztivál remek alkalom, hogy működés közben találkozz a legjobb kültéri sütőkkel és a tapasztalt használók segítségével ismerhesd meg erősségeiket és kihívásaikat!

A négy napos rendezvényen az ételek (argentin és francia különlegességek is) mellett a szőlőből készült italok állnak a középpontban. De a nagy színpadon táncos előadásokra is számíthatsz a bor-, champagne-, konyak-, armagnac-, calvados-, valamint sajt-, sütemény- és asado bemutatók között.

A Veszprém egyik leggyönyörűbb részén megtartott fesztivál remek hangulatot, finom ételeket és italokat valamint rengeteg hasznos és élvezetes tudást tartogat a gasztronómia iránt fogékony látogatók számára! Ha szeretsz jókat enni és inni jó társaságban, akkor itt a helyed! Ha pedig szeretsz te magad is sütőlapátot ragadni és a kertben sütögetni, akkor feltétlenül keresd fel a Grillpláza standját a fesztiválon!