Gasztro fesztivál, ahol szinte az összes hazai grilltípus bemutatkozik

Július 2-án nyitja meg kapuit az egész napos Gasztro Grill Fesztivál Ürömön, ahol megismerheted a legújabb grill típusokat, rengeteg hasznos előadást hallgathatsz a kültéri sütésről és működés közben is megnézheted a grilleket. Lesz faszenes, gázos, fával, pellettel fűtött grill, sőt, kemencével és smokerrel is találkozhatsz majd. A sztár séfek keze alól kikerülő ételeket pedig akár meg is kóstolhatod!


A hazai bbq nagyjai összejönnek egy napra, hogy örömsütéssel üdvözöljék a nyári grill szezont. Ez a Gasztro Grill Fesztivál, ahol te is találkozhatsz a sztár séfekkel, és a legmodernebb grillekkel és kiegészítőkkel. 

Bevetés közben csodálhatod meg a Broil King gázgrillek hatékonyságát, amint finom leves és hal készül a precíz grillen. Ha az autentikus füstös ízvilágot keresed, akkor a Kamado Chef faszenes, kerámia grillen sülő zöldségekkel és garnélás tésztával tegyél majd egy próbát.

A tűzön sütés ősi érzését elevenítheted fel a vaslapos OFYR grillen készülő fogások követésével. Miután a séftől a praktikákat, kóstold meg a flambírozott bruschettát, és te is érezni fogod a grill zabolátlanságát!

Ha a modern technika szerelmeseként keresel olyan grillt, ami maximálisan kiszolgálja az igényeidet, akkor koncentrálj a Masterbuilt, alkalmazással is irányítható különleges működésére és a formailag is impozáns, mobil kemencére, ami kivételesen jó pizzát készít, alig 2 perc alatt.

És ez még csak  jéghegy csúcsa! Gyere el a Gasztro Grill Fesztiválra és kóstold végig a kínálatot! A jegyek csak elővételben kaphatóak!