A jó jakuzzik két ismérve

A LIFE TV és a SpaTrend közös Wellness és életmód magazinműsorában újra a kültéri kikapcsolódáshoz szükséges termékek kerültek fókuszba. A második részből megtudhatod, hogy mi egy jó jakuzzi két elengedhetetlen ismérve, kinek jó választás egy gázgrill és mik a terasztrendek 2022-ben!


Ha szeretnéd te is kihozni a maximumot a külteredből, legyen szó kertről, teraszról vagy éppen erkélyről, akkor a SpaTrend wellness és életmód műsora hasznos információkat és értékes tudnivalókat tartogat számodra. Az adásokat élőben nézheted a LIFE TV műsorán vagy megnézheted a SpaTrend Youtube oldalán a már leadott részeket, illetve ebben a cikkben a 20 perces második részt pótolhatod. 

 Ebben a részben a jó jakuzzik 2 ismérvéről is szó volt, amit a választásnál érdemes előre venni a kívánság listán. Mik ezek?

Legyen a víz könnyen és hatékonyan tisztán tartható, hiszen ez a használat első számú záloga. Illetve legyen a lehető legkisebb költséggel a legtovább melegen tartható a medence vize. A masszázsbefúvók számát és elhelyezkedését sem szabad persze figyelmen kívül hagyni, de egy jakuzzi terápiás hatásához és élvezeti értékéhez jelentősen hozzájárul a forró, akár 40 fokos víz. Hogy a nap bármely szakában, spontán is élvezhesd a pezsgőfürdőt, a víznek állandóan melegnek és tisztának kell lennie, különben napi használati tárgy helyett csak egy szép dísztárgyad lesz, csekély gyakorlati haszonnal. 

A medencék mellett megtudhatod mik a gázgrillek erősségei és mikor érdemes ezt a típust választanod, hogy mik az idei trendek a kerti bútorok piacán. Végül pedig a wellness és selfcare témakörében a fiatalos megjelenés és az oda vezető utat segíti kozmetikumok és kezelések kerülnek fókuszba.