Grill rajongók egyesüljetek! Titeket is vár a Nagy Grill Forradalom

Szeretsz grillezni, élvezed a bbq ételeket és a jó hangulatú sütögetéseket? Akkor november 7-én téged is vár a Nagy Grill Forradalom, ahol sztárséfektől lesheted el a grillezés fortélyait, miközben akció közben láthatod a hazai grillkínálat apraját-nagyját!


Az ürömi H2G grilliskola adja a helyszínt a hatalmas grillshow-hoz, ahol szinte az összes hazai képviselője grill és bbq típusoknak bemutatkozik. A készülékek akcióba is létnek és sztárséfek segítségével életre hívnak pár ikonikus és pár igen különleges grillételt is. A nyolc séf az általa preferált grilleken készíti el ételét, így biztos lehetsz benne, hogy több technikát és grilltípust is láthatsz majd bevetés közben.

Kikkel találkozhatsz majd a grillek mögött a nagy napon:

Ott lesz Wolf András (Séf asztala, New York Kávéház, Séfek séfe zsűritag), Krausz Gábor (Séfek séfe zsűritag), Németh Ádám (Gasztró Kreatív, a Konyhafőnök 2016), Dukony Márk (Iron Workers BBQ), Billege András (a H2G és a SpaTrend séfje, Grill szakértő), Biró Botond Boldizsár (Béterv lakásétterem, parfümséf), Németh Tamás (Konyha 2.0) és végül, de nem utolsó sorban a sokat látott és grillezett Kis Sándor (a Miele séfje).
 
A Nagy Grill Forradalom során lehetőséged lesz kipróbálni a készülő finomságokat, beszélgetni a séfekkel és ellesni a technikákat, és ha valamit hazavinnél a saját grillteraszodra, akkor a GFNOV15SZ kuponkód segítségével 15% kedvezményt is bezsebelhetsz.