Lázadj az őszi egyhangúság ellen! Csatlakozz a Grill Forradalomhoz!

Az ősz az egyik legideálisabb évszak a grillezésre. Még kellemes az idő a grill mellett, de már nincs elviselhetetlen forróság, a nap nem tűz a szemekbe és a bosszantó rovarok is pihenni tértek. Hogy ez mennyire így van, azt most te is kipróbálhatod, ha részt veszel a Nagy Grill Forradalomban, ahol profi séfektől lesheted el a trükköket, és az ő remekeikkel csillapíthatod éhedet!


A rendezvényre november 7-én kerül sor, ahol nemcsak finomságok várnak majd rád, de testközelből láthatod az ország szinte összes grill és bbq típusának működését. Itt a helyed, ha grill vásárlás előtt állsz, de több típus között vacillálsz, ha szeretnél új ételeket és technikákat megismerni vagy csak egy jó hangulatú közös grillezésre vágysz!

Az egész napos rendezvényen 8 sztárséf munkáját követheted közvetlen közelről, akik beizzítják a kamado grilleket, a gázgrilleket és a látványos megjelenéséről és különleges működéséről ismert OFYR-t is. Készül majd steak, nyúlcomb, marhapaprikás, valós pirítós, matcha teás csirke, de olyan különlegességekbe is belekóstolhatsz, mint az ázsiai pacal vagy a borjúmájas grillkolbász.

Merülj el a grillezés világában, hagyd, hogy átjárjon az aromás füst és szívd magadba a bbq-zás esszenciáját! A részt vevő séfekről és az eseményről bővebben is tájékozódhatsz a Nagy Grill Forradalom saját oldalán!