Grillezz profikkal a Szezonnyitó Grillfesztiválon

Március 9-én egy közös szezonnyitó grillfesztivállal nyitja a tavaszt a SpaTrend és Grillpláza csapata, ahol profi séfje mutatják be mit tud a kültéri gasztronómia színes arzenálja! Tapasztald meg testközelből mire képes egy profi gázos, faszenes vagy éppen okos grill!


Évek óta hagyomány, hogy tavasszal egy hangulatos, informatív és izgalmas grillezésre gyűlnek össze a BBQ szcéna nagyjai Ürömön, ahol kötetlen környezetben ismerkedhet minden grillszerető a kültéri sütés eszközeivel és fogásaival.

Idén, március 9-én, 10 órakor nyitja kapuit a Szezonnyitó Grillfesztivál és Vásár, és egészen délután 5-ig folyamatosan készülnek majd az ételek a különféle grilleken profi séfek kezei között!

Bemutatkozik a Broil King gázgrill család, amelyek steaket készítenek, lesz faszenes kamado az oldalasnak, csülöknek és marhaszegynek és az olyan különlegességek is hadrendbe állnak, mint az OFYR és az Alfa Forni mobil kemence.

Kóstold végig az ízletes falatokat és lesd el a trükköket a profiktól, hogy otthon is elkészíthesd majd a finom fogásokat! Az esemény alatt megismerkedhetsz a legmodernebb kültéri sütőkkel és kiegészítőikkel, amelyekkel élvezet a grillezés! Az esemény alatt szakértők segítenek kiválasztani az ország talán legnagyobb grilles piacteréről azokat a kellékeket, amelyekre szükséged van. Akár új grillt vagy hagyományos, esetleg különleges grilleszközt keresel, bőven lesz miből válogatnod!

Ha te is oda vagy a füstös aromákért és a kötetlen, de informatív fesztiválokért, akkor mentsd el már most a naptáradba március 9-ét vagy vedd meg jegyeket, hogy biztosan ott lehess a Szezonnyitó Grillfesztiválon!