Grilloktatás és élményvacsora, nemcsak kezdőknek

Szeretnél profikat megszégyenítő ételeket készíteni az otthoni grilleden? Új ízeket és grilleket próbálnál ki? Vagy szakavatott séfektől lesnéd el a grillezés fortélyait? A Grillpláza élményvacsorával egybekötött oktatásain mindezt megkapod, és még sok mást is!


A H2G grilliskola kiscsoportos foglalkozásai a lelkes amatőröktől a profi grillezőkig mindenkit szeretettel várnak, hogy kellemes környezetben és baráti hangulatban mélyíthessék el grilltudásukat!

A négy órás közös élményfőzéseken-sütéseken egy szakértő oktató segítségével készítheted el az este fogásait, miközben közelebbről megismerkedhetsz az alapanyagokkal, a grillekkel és a sütési technikákkal.

A tematikus grillesteken három fogás elkészítését tanulhatod meg, minden apró trükkjével együtt, hogy otthon is bármikor újraalkothasd őket!

Oda vagy a húsokért és egy jó steaket bármikor szívesen fogyasztasz? Akkor téged is vár a Steak - a húsok királya est, ahol a tüzes hátszín és a tomahawk steak elkészítését is elsajátíthatod.

A Pizza készítés mesterfokon kurzusok az alaptészta összeállítása mellett három különböző pizzát készíthetsz a rekord gyorsan sütő, olasz Alfa Forni kemencékben.

Az Utazás a víz körül programja pedig egy halas, egy garnélás és egy kacsamelles grillétel körül forog.

Az ételek készítéséhez minden szükséges alapanyagot és a grilleket, kemencéket is biztosítja a Grilliskola csapata, neked csak a kíváncsiságodat kell magaddal hoznod!

A rendszeresen változó tematikájú estek időbeosztásáról és menetrendjéről itt tájékozódhatsz!

Ha szeretnéd az idei grillszezonban igazán megcsillogtatni tudásod és finom ételekkel kényeztetni szeretteidet, akkor téged is várnak az élményvacsorák!