Ha masszázsmedence vásárláson gondolkozol, itt keresgélj

A hazai jakuzzi piac szélesedésével egyre több modell közül lehet választani, ami nem könnyíti meg ezt a fontos és hosszú évekre szóló döntést. Az Év Nemzetközi Kereskedőjénél azonban garantáltan jó kezekben leszel!


A SpaTrend 20 éve garázsból indult vállalkozása ma már egy többszörösen, nemzetközi díjjakkal kitüntetett wellness termékeket forgalmazó céggé vált, akik ugyanolyan elkötelezettek a kültéri kikapcsolódás és a minőségi időtöltés iránt, mint kezdetekben. A két évtizedes tapasztalattal rendelkező cég több, mint 5000 jakuzzi eladáson túl, pontosan tudja, hogyan segítsen megtalálni az álom masszázsmedencét a vásárlóknak.

Elkötelezettségüket és felkészültségüket pedig nem csak a 10 ezer náluk vásárolt vevő, hanem a nemzetközi szakma is elismeri. Idén a Watkins Wellness nemzetközi dealer konferenciáján átvehették az International Dealer of the Year díjat a Caldera Spas márka képviselőjeként!

A Marbellán megrendezett konferenciának a Hotel Don Pepe a Gran Meliá adott otthont, itt vette át a cég alapító ügyvezetője, Vezse Roland és csapata a világelsőséget jelentő kitüntetést.

A Caldera Spas professzionális masszázsmedencéket évek óta képviselő SpaTrend, a jakuzzi gyártóhoz hasonlóan, a legmagasabb minőséget kínálja ügyfeleinek a kiválasztástól, a telepítésen át, a szervizelésig.

Ha szeretnéd te is 20 évnyi tapasztalattal rendelkező, elhivatott profikra bízni a jakuzzi vásárlás nagy döntését, akkor látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe és induljatok el közösen az otthoni wellness kikapcsolódással, élményekkel és egészségtudatossággal teli útján!