Egész napos grill workshop kezdőknek

Grillvásárlás előtt állsz és nem tudsz választani a sokféle grilltípus közül? Már megvan a grilled, de még keresed a tökéletes technikákat és recepteket? Akkor téged is vár a Grill vásár & workshop, ahol megkapod mindazt a tudást, amire kezdőként szükséged van!


Március 22-én nyitja meg kapuit a Grill vásár & workshop, ahol a grillekkel működés közben ismerkedhetsz meg és profi séfek segítségével merülhetsz el a kültéri sütésben. Az egész napos rendezvényen megtudhatod, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a különféle grillekből és mit tehetsz, hogy otthon is tökéletes ételek kerüljenek le a rácsokról!

A reggel 10-től este 6-ig tartó eseményen széles grillpaletta vonul fel, hogy ki tudd választani a hozzád leginkább illő darabot és elsajátítsd a működtetésükhöz szükséges tudást.

A gépparkban ott találod a kanadai Broil King szekrény gázgrilljeit, a kerámiafalú Kamado Joe-t, a dögös kinézetű holland kamado grilleket (The Bastard), de lesznek okos grillek, pellet grillek és smokerek is.

A hagyományos sütés szerelmesei kipróbálhatják a fatüzeléses OFYRt, is az olaszok népszerű mobil kemencéje, az Alfa Forni is bemutatkozik. A kényelmesen használható, nagy tudású grillek örömmé változtatják a kerti sütést és segítenek, hogy tökéletes ételekkel kényeztesd családod, vendégeidet!

Ha szeretnél elmélyülni a grillezés gyümölcsöző hobbijában, akkor neked is ott a helyed március 22-én a Grill vásár & workshop rendezvényén!

A jegyek már kaphatóak!