Hogyan válasszunk bort a menühöz?

A szőlő és a belőle készülő illatos bor a természet egyik kincse, amellyel évről évre megörvendeztet minket a föld. A rengeteg változatban kapható bor a grillvacsorák fényét is ünnepivé változtatja, de ehhez tudnunk kell, hogy milyen fogáshoz milyen nedű illik igazán.


A tudatos és minőségi kikapcoslódás ünneplését célzó Open Days rendezvényen a grillezés mellett az ételhet járó finom borok világába is beleshetünk a szakértők szemén keresztül. A borszemináriumot, Majoros László, a Majoros Borbirtok borásza tartja, aki nemcsak a szőlők, de a belőlük készülő bor nagy ismerője is.

A borkészítés minden folyamatát nyomon követő, a szőlő eredeti zamatát boraiban mindig megőrző szakember másokat is szívesen beavat kicsit a kulissza titkokba, hogy ez a varázslatos világ ismerősként tárja ki kapuit a legközelebbi borválasztásnál.

A jó bor egy finoman elkészített étel koronája és éke, amely kihozza belőle azt a bizonyos pluszt. Erről a Nyíregyházán tartott rendezvény látogatói maguk is meggyőződhetnek, mert Pataky Péter menüje mellé Majoros László borait is megkóstolhatják az érdeklődők. Döntsenek az ízelelőbimbók!

Látogasson el szeptember 7. és 9. között a SpaTrend nyíregyházi bemutatótermébe, ismerje meg az otthoni relaxáció legmodernebb berendezéseit, s kérje szakértők segítségét saját, egyedi igényeire szabott wellness tere kialakításában!