A tudatos bőrápolás jövője

A jövőt a kozmetikai iparban is a tudatosság, a természetesség és az innovatív technikai újítások jelentik, amelyek kitolják a bőr egészségének időbeli korlátait, így teremtve meg a hosszú távon fiatalos bőrt. Ennek a gondolatnak a szellemében rendezik meg a harmadik Anti-aging konferenciát október 13-án.


A többszörös szakmai és közönségdíjjal kitüntetett !QMS Medicosmetics hazai képviselete szervezi az természetes bőrfiatalítás és a spa hangulatú kezelések fontosságát hangsúlyozó konferenciát, ahol prominens szakmai előadók és a cég alapítóatyja, Dr. Erich Schulte is hasznos ismeretanyagot ad át a közönségnek.

Az október 13-án tartott, egész napos konferenciára azokat a kozmetikusokat várják, akik szeretnének magas minőséget, tartós eredményeket és természetes megoldásokat kínálni vendégeiknek. Ha ön is szívesen részt venne az eseményen, az rendezvény saját oldalán megtalálja a részletes programot, az előadókat és a regisztráció pontos menetét. 

Ne maradjon le erről az egyedülálló lehetőségről, tudjon meg még többet a természetes és hatékony bőrfiatalításról a legautentikusabb forrásból!