Holland sztárséf a hétvégi Grillfesztiválon, kóstolóval

Az idei szezonnyitó Grillfesztivál és vásár (03.18) kiváló grillekkel és profi séfekkel szakácsokkal várja a grillezés iránt érdeklődőket, akik működés közben szeretnék megismerni a kínálatot. A hazai nagyágyúk mellett egy holland sztárséf is bemutatja mit lehet kihozni az OFYR grillből!


A hétvégi grillfesztivál és vásár örömmel vár minden érdeklődőt, aki szereti a faszén aromás illatát, a finom ételeket és a jó hangulatot. Az egész napos (03.18) rendezvényen a legkülönfélébb grillek és a kiváló kiegészítőik kapják a főszerepet, amelyeket profi szakácsok és séfek fogatnak. A fával fűtött, faszenes, gázos és pellet grillek mellett begyújtásra kerül az olaszok mobil kemencéje is, hogy bármilyen kültéri sütő is érdekel, meg tudd lesni működés közben.

A séfek kezeit figyelve ellesheted az apró fogásokat és láthatod, hogy milyen sokoldalúan használhatóak a kiváló grillek. A kötetlen hangulatú fesztiválon bátran kérdezhetsz, ismerkedhetsz a grillekkel, az ételekkel és a ételkészítőkkel is. Ne hagyd ki, hogy a BBQ és grilles világ krémjével közösen ünnepeljétek a grillezést!

Az eseményen ott lesz Wout Vereecken, a holland sztárséf, a fatüzeléses OFYR grillek mestere, aki a világon másodikként próbálhatta ki ezt a különleges vaslapos grillt és azóta is hatalmas rajongója. Magyarországon először jár, hogy megmutassa a hazai közönségnek is, hogy milyen látványos mutatványokra és finom ételekre képes ez az elegáns grill.

Az OFYR mellett felfűtésre kerülnek faszenes kamado és gázgrillek is, na és a pizza mestere, az Alfa Forni kemence sem heverhet parlagon.

Ha szeretnél részt venni az örömsütés ünnepén, akkor gyere el a Szezonnyitó grillfesztivál és vásárra, ahol nemcsak láthatod, de meg is kóstolhatod az itt készült ételeket. Ha pedig megtetszik valamelyik grill vagy kiegészítő, akkor azonnal haza is viheted, még hozzá egyedi áron. Külön erre az eseményre ugyanis különleges ajánlatokkal és akciókkal készülnek a SpaTrend szakemberei.

A kóstolójegyet is tartalmazó belépőket itt megtalálod! Vedd meg már most, nehogy lemaradj a finom falatokról!