Tanulj grillezni egyedül vagy barátokkal profi séfektől

Ma már egyre több mindent leshetünk el profi szakemberektől, akik hosszú évek tapasztalatát és trükkjeit sűrítik egybe a számunkra egy/fél napos rendezvényeken. Szinte bármilyen területen bővítheted a tudásodat, legyen szó zenélésről, kézműveskedésről vagy grillezésről. Ez utóbbiban nyújt segítséget a H2G iskola, ahol profi szakácsok és séfek segítségével tanulhatod meg a grillezés fortélyait!


A H2G grilliskola professzionális grillekkel és szakértő gárdával várja a grillezés iránt érdeklődőket. A jó hangulatú közös sütésen az ételkészítés, a grill üzemeltetése és a tálalás is külön hangsúlyt kap, miközben rengeteg apró trükköt és lépést sajátíthatsz el a grillekkel és a sütéssel kapcsolatban. Az iskola sütős estjein azonban nemcsak az elmélet, de a gyakorlat is - szó szerint - terítékre kerül. A változatos tematikájú grill tanfolyamon nemcsak, hogy begyújtásra kerülnek a grillek, de az elkészített falatokat is közösen fogyaszthatjátok el.

A tematikus, általában egy-egy ételtípus vagy konyha köré szerveződő esteken a hozzájuk illő grillek kerülnek begyújtásra, így témától függően találkozhatsz faszenes, fatüzelésű és gázos grillekkel is. A prémium minőségű grillek használatának minden apró trükkjét elsajátíthatod profi BBQ és grill szakácsok segítségével, akik végig ott lesznek, hogy utat mutassanak ezen az új területen. A grillek, a kiegészítők, az ízesítések, az alapanyagok mellett a füstölés és a különféle grill technikák is fókuszba kerülnek, hogy mindenki kamatoztatni tudja otthon is a grill esten tanultakat.

A jó hangulatú közös sütés eredményét aztán el is fogyasztjátok (igény esetén haza is vihetitek) a hozzájuk illő finom és minőségi borok kíséretében, így nem csak rengeteg tudással felszerelkezve, de teli hassal is távoztok majd a H2G iskola ürömi konyhájából.

A tematikus estek folyamatosan változó kínálatáról a H2G Grilliskola oldalán tájékozódhatsz, ahol az ételekről, a szakácsokról és a grillekről is találsz információkat. Május 5-én például a Bíró Botond Boldizsár tart a Bourbon Grill Partit, míg május 12-én az OFYR fatüzeléses grillje lesz az este sztárja! De már jelentkezhetsz karibi estre, amerikai BBQ és street food ételek készítésére is!

Ha ajándékba adnál grillélményt, de nem vagy biztos abban, hogy minek örülne a reménybeli grillszakács, akkor vásárolhatsz névre szóló vouchert is, aminek biztos örül majd a grillszerető vagy a grillezéssel még csak most kacérkodó ünnepelt. A fél évig bármilyen grilles estre beváltható voucher lehetőséget ad, hogy az érdeklődők élesben próbálhassák ki a különféle grilleket, ami a grillvásárlás előtt állók számára is hatalmas segítség. 

Érdekel a tökéletes steak elkészítésének módja? Az ázsiai konyha felé kacsintgatsz netán a tenger gyümölcseit szeretnéd grillezve a tányérodon látni vagy az amerikai filmekben látott street foodokat alkotnád újra saját kertedben? Akkor téged is vár a H2G grilliskola fantasztikus hangulattal, minden igényt kielégítően felszerelt konyhával és közösen elkészített finom ételekkel.

Lepd meg valamelyik szerettedet vagy éppen saját magadat egy grilloktatással egybekötött élményvacsorával és hasznosítsd az ott megszerzett tudásodat a nyári grillpartikon!