Adj grilles élményt ajándékba!

Lepd meg valamelyik szerettedet vagy éppen saját magadat egy grilloktatással egybekötött élményvacsorával! Ha ismersz olyat, aki érdeklődik a grillezés iránt, ezt az eseményt neki találták ki. Profi szakácsok útmutatásával lebben fel a fátyol a grillezésről a H2G iskola oktatásain!


Vásárolj ajándékutalványt a H2G grilliskola sütős estjeire, ahol nem csak az elmélet, de a gyakorlat is terítékre kerül. A változatos tematikájú grill tanfolyamon begyújtásra kerülnek a grillek és mindenki saját maga tapasztalhatja meg a kültéri sütés örömét.

A faszenes, fatüzelésű és gázos grillek használatának apró fogásait sajátíthatják el a részt vevők profi BBQ és grill szakácsok segítségével, akik végig ott lesznek, hogy utat mutassanak ezen az új területen. A grillek, a kiegészítők, az ízesítések, az alapanyagok mellett a füstölés és a különféle grill technikák is fókuszba kerülnek, hogy mindenki kamatoztatni tudja otthon is a grill esten tanultakat.

A jó hangulatú közös sütés eredményét természetesen el is fogyasztják a vendégek a hozzájuk illő finom és minőségi borok kíséretében, így nem csak rengeteg tudással felszerelkezve, de teli hassal is távoznak majd a részt vevők.

A névre szóló voucher tökéletes ajándék minden grillszeretőnek vagy a grillezéssel még csak most kacérkodóknak. A fél évig bármilyen grilles estre beváltható voucher lehetőséget ad, hogy az érdeklődők élesben próbálhassák ki a különféle grilleket, ami a grillvásárlás előtt állók számára is hatalmas segítség. 

Érdekel a tökéletes steak elkészítésének módja? Az ázsiai konyha felé kacsintgatsz netán a tenger gyümölcseit szeretnél grillezve a tányérodon látni? Akkor téged is vár a H2G grilliskola fantasztikus hangulattal, minden igényt kielégítően felszerelt konyhával és közösen elkészített finom ételekkel.

Csapj le most a voucherre és fél éven belül gyere el bármelyik kedved szerinti tanfolyamra. A rendszeresen frissülő lehetőségekről folyamatos tájékoztatást kapsz! A lelkesedést te hozod, minden másról a grilliskola gondoskodik!