Jakuzzi vásárlás három dimenzióban

Jakuzzit választani idáig nagyon egyszerű volt. Szétnézek az interneten, kiválasztom magamnak azt a néhány gyártót, aki megfelelően képviselteti magát, akiben megbízom, és akinek a bemutatótermét szeretném megnézni. Kinézek magamnak néhány modellt külső, forma és technikai adatok alapján. Felkeresem a jakuzzi bemutatótermet akár 3-400 kilométert autózva és rábízom magam egy szakértőre, aki már mindent tud a masszázsmedence választás szempontjairól. Választok és néhány hét múlva már szállítják is. Ez ma még ennél is egyszerűbb. Otthon vagyok, és kényelmesen a számítógépem képernyője előtt ülve szétnézek az ország szinte minden jakuzzi bemutatótermében. Ez már a 3 dimenziós virtuális séták világa.


A mai helyzetnek, az otthonlétnek, a nyitva tartási korlátozásoknak egyik érdekes hozadéka, hogy a cégek egy része kreatívan hidalja át a sok ezer négyzetméteres bemutatótermek bezárását. Olyan virtuális sétákat hoznak létre, amelyeken keresztül bárki az otthona kényelméből tudja kiválasztani azokat a jakuzzikat, kerti bútorokat, grilleket, amelyeket eddig csak súlyos idő és anyagi befektetéssel tudtak elérni. Természetesen a digitális világ nem helyettesíti az emberi találkozásokat és beszélgetéseket.

A jakuzzi választás sosem volt egyszerűbb, mint ma. A HotSpring és a Caldera masszázsmedencék hazai forgalmazója ilyen kreatívan állt hozzá a vírus hozta kihívásokhoz. Napok alatt felkészült arra, hogy a hagyományos vásárlásnak egy időre vége, de az emberek nagy része mégiscsak szeretné az otthona melegét és kényelmét fejleszteni. Egy kültéri jakuzzi ebben az időben is nagyon fontos lehet sokunknak, mert napi használata során nemcsak az egészségünk javul, hanem az emberi kapcsolataink is jelentős fejlődésen mennek keresztül. 

Pillantsunk be ezek közül a bemutatótermek közül az egyikbe, majd a másikba. A HotSpring masszázsmedencék hazai bemutatóterme Gyönyörűen vezet minket végig az összes olyan masszázsmedence típuson, amelyet érdemes választáskor figyelembe venni. Vezse Roland, a SpaTrend tulajdonosa és ügyvezetője vezet minket végig minket a bemutatóterem egyes termékein, és minden darabnál megállva igyekszik megosztani a legfontosabb információt. A bemutatóterem jakuzzi szakértői is digitálisan csatlakoznak ehhez az ötlethez. Személyes videókban mutatják be a kedvenc termékeiket. 

Lépj be a HotSpring központi bemutatótermébe!

Az ország talán legnagyobb kerti bútor kínálata szintén megtalálható azzal együtt, hogy az amerikai Caldera masszázsmedencék összes típusát is fellelhetjük a MAX City-ben lefotózott 3D üzletben. Ebben a térben Molnár Csilla, az üzlet vezetője tart virtuális túrát, amelyen keresztül megismerhetjük a cég teljes kínálatát. Ha kiválasztottuk a kedvenc masszázsmedencénket, akkor néhány nap múlva már indulhat is a várva várt jakuzzizás most már otthon, a saját kertünkben. 

Címkék: